2777
2789
عنوان

کیا خواهر یا برادرشون معلول ؟

2726 بازدید | 35 پست

چه جوری با این موضوع کنار اومدین؟ من هیچ وقت نتونستم کنار بیام هر چند برادرم ازدواج کرده یه پسره نازم داره و همسرش معلولیت نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلول داریم تا معلول خداروشکر برادر تو خوبه ...

اگه کامل زمین گیر بود و حتی یک ثانیه بدون نگهداری نبود چی ...

ولی قبول دارم چ خنجریه تو قلبت به رسم سرنوشت

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من پسرم معلولیت داره اونم از نوع شدید که اصلا هیچی نمیدونه 😢

مگه سونو نرفتین؟چند وفت پبش مراسم ختم کسی بودم یه خانم نشسته بود ریلکس بعد هی میگفت برم بچهام الانه گریه کنن گفتم چند وقتشونه گفت ۷ماه موقع دنیا اومدن اکسیژن مغزشون نرسیده دوقلو پسر هردو معلول شدن 

من از بچگی همش غصه ی داداشمو خوردم به خودم میگم چرا باید این مشکل واسه ما پیش بیاد ۳۱ سال این درد رو ...

معلولیتشون در چه حده؟

پسر من معلولیت شدید ذهنی و جسمی توامان😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من پسرم معلولیت داره اونم از نوع شدید که اصلا هیچی نمیدونه 😢

اانشاالله خدا به بهترین شکل برات جبران کنه.ما از حکمت خدا چیزی نمیدونستم.اون یه فرشته ش که انشاالله به خاطرش به قرب و رضای الهی برسی

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹