2777
2789
عنوان

کیا خواهر یا برادرشون معلول ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 35 پست
عزیزم انشالله خداشفاش بده وسلامتیش برگردونه.من دخترم مشکل قلبی داشت متاسفانه ازدستش دادم

ممنون زنده باشی عزیزم 

خدا بهتون صبر جمیل عنایت کنه

😢😢🌺🌺🌻🌻

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم معلولیت داره اونم از نوع شدید که اصلا هیچی نمیدونه 😢

دیشب داشتم برا پسر خودم گریه میکردم هنوز کنار نیومدم با شرایطش

یه دفعه یادم به پسر شما افتاد گریه م بیشتر شد

خدا فقط صبر و تحمل ماها رو بیشتر کنه همین 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
معلولیتشون در چه حده؟ پسر من معلولیت شدید ذهنی و جسمی توامان😢

اگه دوس دارید میشه درمورد این فرشته صحبت کنید.و حس خودتون

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
یه برادرم سندروم داونه کنار اومدن نمیخواد که اونم یه عضو خانواده‌س

اره میدونم چی میگی ولی آدم وقتی میبینه ته دلش غصه ی دنیا رو میخوره از اینکه خانواده های دیگه خیلی معمولی و خوب و خوش زندگی میکنن ولی برای ما یه گوشه از زندگی مون غصه اس

پسرشمافکرکنم خطای پزشکی بود درسته

ممتاسفانه اره 

بخاطر اصرار به زایمان طبیعی که باعث شد دیر سزارین انجام بشه 

اگه دوس دارید میشه درمورد این فرشته صحبت کنید.و حس خودتون

مثلا در چه موردی؟ 

هفت سال و هشت ماهشه اما عین یه نوزاد گوشه خونه افتاده نه حرف میزنه نه راه میره نه می شینه نه جویدن بلده نه کنترل دفع و ادرار داره 😢

اانشاالله خدا به بهترین شکل برات جبران کنه.ما از حکمت خدا چیزی نمیدونستم.اون یه فرشته ش که انشاالله ...

الهی آمین؛ ممنون زنده باشید🌻🌻

لطفا به خانمهایی که این مشکل رو دارن هیچ زمانی نپرسید عزیزان مگه سونو نرفتی یا نه 

میدونی یه سوال میپرسی میری و یادت میره اصلا 

ولی چه دردی به طرف وارد میشه روحیه طرف کم خراب نی 

رفته یا نرفته چه فرقی داره 

من که شوهرم ترک هست من فارس 

هفت پشت غریبه 

تمااام سونو و غربالگریها رو رفتم حتی به اصرار خودم ژنتیک دادیم 

چون قبلش سه تا سقط داشتم میترسیدم 

همه رو گفتن سالم سالم 

چی شد 

با مشکل به دنیا اومد اونم یه نوع بیماری خیلی نادر که توی دنیا زیر ۴۰ نفرن توی ۵۰ سال اخیر یعنی علم به جایی نرسیده حتی توی ازمایش بفهمن 

ولی وقتی یکی میپرسه سونو نرفتی مگه

انگار میخوان تیکه تیکه م کنن 

چرا دنبال اینن مادر رو مقصر نشون بدن که اره حتما نرفتی بچه اینجور شده به دنیا اومده 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
لطفا به خانمهایی که این مشکل رو دارن هیچ زمانی نپرسید عزیزان مگه سونو نرفتی یا نه  میدونی یه س ...

دقیقا منم هر وقت کسی ازم میپرسه داداشت چرا اینطوری شده انگار یه خنجر زدن به قلبم

لطفا به خانمهایی که این مشکل رو دارن هیچ زمانی نپرسید عزیزان مگه سونو نرفتی یا نه  میدونی یه س ...

چون اطلاعی ندارن که سونوگرافی برای چه مسائلی انجام میشه و مطالعه ندارند

بچه های من هر دو اتیسم هستند به منم میگفتن سونوگرافی ندادی؟!🤦

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را