2777
2789
عنوان

وزن جنین ۳۶ هفته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 7904 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر هفته تقریبا  تا 400گرم وزن اضاف میکنه

درکل به این وزنی که سونو میگه دلخوش نکن چون خطا زیاد داره

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
هر هفته تقریبا  تا 400گرم وزن اضاف میکنه درکل به این وزنی که سونو میگه دلخوش نکن چون خطا زیاد ...

اره گف تا ۴۰۰ گرم خطا داره

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋
اخه سزارین دکتر تاریخ میده دست من نیس

دکترا اصلا به فکر ما نیستن فقط میخوان برنامه های خودشونو بچینن

به من ۳۷ هفته گفت برات تاریخ میزنم بیا سزارین گفتم زوده نمیخوام نمیام میخوام بچم کامل تا اخر نگه دارم اونوقت قبول کرد حالا ۳۸ هفته هم دوباره زنگ زد میتونی فردا بیای دکتر یه عملش کنسل شده وقتش آزاده گفتم نه همون وقت خودم میام 

بله اینطوریاس 😊
اره گف تا ۴۰۰ گرم خطا داره

بستنی، دلستر ، کباب، آجیل و... زیاد بخور برا وزندهی جنین خوبه

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
دکترا اصلا به فکر ما نیستن فقط میخوان برنامه های خودشونو بچینن به من ۳۷ هفته گفت برات تاریخ میزنم ب ...

حالا رفتم پیشش میگم حتما

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋