2777
2789

کدوم کار یا حرف شوهرتون روخیلی دوست دارین یا چیکار میکنه براتون خوشحالتون کنه؟

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه هدف رو بیخیال از مسیر لذت ببر ...

بجای عذرخواهی شروع میکنه جمع و جور کردن 😁

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
اصلا این بشر تکون میخوره تو دل من کارخونه قند آب کنی احداث میشه😁😁😁❤️‍🔥🫀

دمت گرم خندوندیم تو گریه😅

میگه هدف رو بیخیال از مسیر لذت ببر ... بجای عذرخواهی شروع میکنه جمع و جور کردن 😁

مطمئنی شوهرت شوهر من نیست دقیقا همینجور بیخیال😅این دوتا هم حرف و کار همیششه

لبت خندون همیشه گل من والا دیگ بس ک بامزه و گوگولیه کثاااافتتتتتت نمکی😁😁😁😁😁☻️

🥰🥰

مطمئنی شوهرت شوهر من نیست دقیقا همینجور بیخیال😅این دوتا هم حرف و کار همیششه

🤣🤣🤣 نمیدونم شاید چه جالب

شبا که پیش منه پس روزا میاد پیش تو 🤣

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

مجردم درحال آشنایی. اون هفته قرار داشتیم صبح بریم یه جایی، شبش شیفت بود گفتیم یه جا وسط شهر به هم برسیم که گرفتار شلوغی و ترافیک نشیم من صبح خواب مونده بودم ۴۵دقیقه مسیر رو اومد دنبالم در خونمون گفت با آرامش صبحانه بخور لباس بپوش نگران نباش. خیلی حس خوبی گرفتم ازش 🙃. ولی متاسفانه دو شب پیش دعوای بدی داشتیم و الان بینمون شکرابه. دعا کنین این مسئله هم حل بشه. من سهم اشتباه خودم رو پذیرفتم و عذرخواهی کردم ولی ایشون هنوز خبری ازش نیست

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
🤣🤣🤣 نمیدونم شاید چه جالب شبا که پیش منه پس روزا میاد پیش تو 🤣

شوهرم روزا فقط خونست شبا سرکاره😑🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

مجردم درحال آشنایی. اون هفته قرار داشتیم صبح بریم یه جایی، شبش شیفت بود گفتیم یه جا وسط شهر به هم بر ...

عالی

ان شاء الله ک حل میشه سخت نگیر پیش میاد

شوهرم روزا فقط خونست شبا سرکاره😑🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بیا دیدی چیشدددددددد

تو نی نی سایت دوتا هوو همو پیدا کردن 🥺🤣🤣🤣🤣🤣

بیا دیدی چیشدددددددد تو نی نی سایت دوتا هوو همو پیدا کردن 🥺🤣🤣🤣🤣🤣

اره باید تو تاریخ نی نی سایت ثبت شه😅😅