2777
2789

بانک تا پایان قرعه کشی بلوکه بشه اینطوری شانس برنده شدن افراد واقعی بیشتر میشه 

و اونایی که ثبت نام میکنن در میاد و پول ندارن حوالشو میفروشن دیگه دستشون کوتاه میشه

مامان دو قلو ها ❤

🔻شرط جدید برای شرکت در قرعه کشی‌های خودرویی؟

مدیرعملیات فروش ایران خودرو:

🔹تلاش می‌کنیم با دریافت مجوز‌های لازم در ثبت نام‌های بعدی تنها کسانی بتوانند شرکت کنند که وجه خودرو در حسابهایشان موجود است و از طریق بانک مسدود می‌شود.

🔹تمامی خودرو‌های تولیدی ایران خودرو هم در بورس عرضه می‌شود و هم به صورت عادی عرضه می‌شوند./تسنیم

مامان دو قلو ها ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه کاش قبلااینکارمیکردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی چی خب شاید کسی پول نداشته باشه در حد اون ماشین...حواله رو میفروشه یه ماشین دستع دو میخره...😔

خب عزیزم اینطوری قیمتای بازار کاذب میشه دیگه 

این که انصاف نیست

مامان دو قلو ها ❤
ای کاش  ولی بعد این شانس افراد واقعی بیشتر میشه

نه اتفاقا بده 

چون ما ثبت نام میکنیم میگیم اگه یموقع دربیاد طلا میفروشیم یکم هم قرض میکنیم ماشین رو درمیاریم 

مگه اوسکولیم پول ب ریال نگه داریم تو بانک؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
خب عزیزم اینطوری قیمتای بازار کاذب میشه دیگه  این که انصاف نیست

بازم قانون جدید  بنفع پولدارا...مردم فقیر کجا ۱۸۵ میلیون داشتن ...

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏