2777
2789
عنوان

میخام خواستگاری کنم بیاید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 41 پست
بنظرم تلفنی خودتو معرفی کن بعد یه کافه باهاش قرار بذار اینجوری مناسبتره

میشناسدم کافه تو منطقمون نداریم یعنی هیچ جا نداریم فقط مغازه

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

حقیقت رو بگو. همینا که اینجا گفتی. سن و شغل و تحصیلات و تعداد اعضای خانواده پسر و محل زندگی بگو چند روز دیگه بهم اطلاع بدید که راضی هستید پسر و دختر همو ببینن و صحبت کنن یا نه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به داییم میگم الان دوره دوستی هست یه طریقی دوست شو  میگم نه اهلش نیستم فقط با دختره در میان بز ...

چ خوب ک اهل دوستی نیس والا بعدا شاید نشه رو دختره اثر میذاره

بگو مثلا قصد ازدواج نداری کم کن سرحرفو بازکن ی نفر هست همچی داره تورم دیده خوشش اومده

به نظرت یکی بزرگتراز خودت بگه بهتر نیست؟ مگر اینکه با دختره دوست باشی

میکه اگه منفی بود نمیخام کسی بفهمه چون منطقمون کوچیکه ممکنه شرایط ازدواج براش سخت بشه

غیر مستقیم بهش بگو قصد ازدواج داره یا نه بعد هم کم کم بحثو بکشون سمت داییت زیر پوستی هم از داییت تعریف کن😅 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
حقیقت رو بگو. همینا که اینجا گفتی. سن و شغل و تحصیلات و تعداد اعضای خانواده پسر و محل زندگی بگو چند ...

همین همو ببینن میگن شاید بدش بیاره شاید بگه نه آبروم می‌ره همینو چه طوری بیان کنم قبلا یه بار گفتم برا کسی  بهش گفتم بیا خونمون پسره هم بیاد قبول نکرده