2777
2789
عنوان

میخام خواستگاری کنم بیاید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  

چون الان قدیم نیست...هر 5 سال نسل ها عوض میشن  و این باعث اختلاف میشه ...شما خواسته ها و فرهنگ و اصلا نوع تفریح و شادی یه دختر دهه 80 رو نمیتونی با پسر دهه 60 مقایسه کنی....جفتشونم اذیت میشن ...منطق ازدواج پیدا کردن همراهه که بیشتر خودت بشی نه اینکه بیشتر از خودت دور شی 

چون الان قدیم نیست...اختلاف نسل ها بین 5 سال اختلاف میافته و این باعث اختلاف میشه ...شما خواسته ها و ...

اختلاف سنی مهمه ولی،اختلاف بین این مورد اینقدر نیست،یکیشون اواسط دهه ۶۰ یکی اواخر دهه ۷۰،بین دهه ۶۰ و ۷۰ اختلاف آنچنانی نیست،منو و همسرم تو همین دو دهه هستیم و خداروشکر اختلاف نظری نداریم و کاملا با هم هم عقیده هستیم!

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
همین همو ببینن میگن شاید بدش بیاره شاید بگه نه آبروم می‌ره همینو چه طوری بیان کنم قبلا یه بار گفتم ب ...

نه عزیزم چرا بدش بیاد ? بگو اگه دوست داشتید همو ببینید و صحبت کنید بهم خبر بدید هر جا شما دوست داشتید با هم حرف بزنید بذار خودشون تصمیم بگیرن کجا صحبت کنن . دو حالت بیشتر نداره یا کلا جوابش منفيه که هیچ یا میگه فعلا با هم حرف بزنیم ببینم چطور ميشه

به داییم میگم الان دوره دوستی هست یه طریقی دوست شو  میگم نه اهلش نیستم فقط با دختره در میان بز ...

حالا هم که یه پسر ازدواجیه و اهل دوستی نیست شما اصرار به دوستی دارین؟عجبا لطفا راهنمایی اشتباه نکن داییتون رو

خب بره خواستگاری زیر نظر خانواده ها دو ماه سه ماه با هم رفت و امد و صحبت داشته باشن  .انشالله خوشبخت بشن.بهش بگو داییم گفته ببینم قصد ازدواج داری و  اول نظر خودت راجع بهش چیه تا بیاد با خانواده مطرح کنه . بگو اگر موافقی خانواده اش بیان با خانواده ات صحبت کنند.اگر هم ناز کرد و گفت نه داییت نگران نشه دخترا همینطورن اولش بله نمیگن ناز دارن بگو مادرش زنگ بزنه هر طوریه حضوری برن و داییت هم ببرن خلاصه که اگه دوستش داره ول کن نباشه مخصوصا با دختره داییت زیاد صحبت کنه راضی میشه

اختلاف سنی مهمه ولی،اختلاف بین این مورد اینقدر نیست،یکیشون اواسط دهه ۶۰ یکی اواخر دهه ۷۰،بین دهه ۶۰ ...

12 سال اختلاف سنی حتی بیشتر از یه دهس...دلیلی نداره چون شما مشکلی ندارید پس قضیه اوکیه...این مورد اتفاقا خیلی مهمه...همه روانشناسا هم خیلی روش تاکید دارن ...دیگه بعد اینکه ازدواج کردی که خب خوشبخت باشید ولی قبلش قطعا سخت گیری نیازه...

چون الان قدیم نیست...هر 5 سال نسل ها عوض میشن  و این باعث اختلاف میشه ...شما خواسته ها و فرهنگ ...

برادر همسرم با یکی ازدواج کرده ده سال کوچکتر 

الان چند ماه ازدواج کردن ولی برادر همسرم انگار پیر شده خیلی دعوا دارن 

من فکر میکردم اختلاف سنی یالا خوب باشه

ولی گویا اینطور نیست

برادر همسرم با یکی ازدواج کرده ده سال کوچکتر  الان چند ماه ازدواج کردن ولی برادر همسرم انگار پ ...

نه واقعا خوب نیست ..همه روانشناسا اینو به صراحت میگن اشتباهه...ضمن اینکه غالبا اینجور مردا طرف مقابلو عین بچه میبینن و به نظراتشون احترام نمیزارن و سلطه گر هستن...من حداقل شخصیتم اینجوری نیست کسی نقش پدر برام بازی کنه اصلا خیلی بده