2777
2789

اگر از نیت گمراه کردن کسی به یه گناه بهش بگیم این گناه توبه داره یا نه؟ اگر طرف بیاد با این حرف گمراه شه گناهش رو ما میفته؟ آخه حتی اگر نیتمون بد باشه بروز ندادیم و از بیرون بهش نشون ندادیم و ظاهرا فقط سوال پرسیدیم دعوت نکردیم 

بعدا اگر از کارمون پشیمون شیم همینکه خدا عذرخواهی کنیم قبوله و نیاز به عذرخواهی از طرف نیست چون در ظاهر دعوتش نکردیم ظلم نکردیم نه؟

La

ببخشيد اما شيطان هم وسوسه ميكنه شيطان گناهي مرتكب نشده؟ اون باعث خيلي خطاها وراههاي اشتباست به نظرم گناهه گفتنش را نميدونم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه در ظاهر که به فرد ظلم نکردیم نیتمون رو در ظاهر نشون ندادیم طبق قرآن گناه زمانی حساب میشه که هم ف ...

قران رو یه لحظه بیخیال شو وجدان نداری؟ وجدانت نمیگه کسی رو به گناه دعوت نکنی؟ اینقدر براتون مهمه کارتون گناهه یا نه که به این فکرنمیکنین اخلاقی بوده یا نه. مطمئنا غیر اخلاقیه این کار حالا گناه باشه یا نه.

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م
آره گناهش گردن تو هست خوبه یه جوری او رو از گناه باز داری بعد توبه کنی

آخه در ظاهر که به فرد ظلم نکردیم فقط یه سوال پرسیدم در ظاهر نیت رو نشون ندادیم طبق قرآن گناه زمانی حساب میشه که هم فرد نیتش بد باشه و هم در ظاهر بخواد نشون بده

La

آره گناهش گردن توئه

آخه در ظاهر که به فرد ظلم نکردیم فقط یه سوال پرسیدم در ظاهر نیت رو نشون ندادیم طبق قرآن گناه زمانی حساب میشه که هم فرد نیتش بد باشه و هم در ظاهر بخواد نشون بده

La

آخه در ظاهر که به فرد ظلم نکردیم فقط یه سوال پرسیدم چیزی نگفتم در ظاهر نیت رو نشون ندادیم گناه زمانی ...

خب نظر من رو اگه بخوای به نظرم نیت بد کافیه تا گناه بشه

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م
آخه در ظاهر که به فرد ظلم نکردیم فقط یه سوال پرسیدم در ظاهر نیت رو نشون ندادیم طبق قرآن گناه زمانی ح ...

عزیزم من دقیقن منظورتون رو نمی فهمم ولی همین قدر می دونم که مثلن اولین زنی که شلوار رو کشید بالا که ساق های پاهاش دیده بشن برای قشنگی یا هر چیز ه دیگری بعد زنان بعدی که از او تبعیت کردن هرچه قدر که زیاد باشند حتی او رو ندیدن ولی این مد  رو انتخاب کردن گناهان اینها همه بر گردن همون اولی هست همون کسی که این مد رو پایه گذاری کرد

کار اینترنتی

دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند(خدا در قرآن فرموده که گناهکاران را سخت و شدید مجازات می کند.) بعدش حتی اگر توبه کند باز هم ارزش و مرتبه اش پایین تر میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر و بیشتر ارزشش میاد پایینتر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست.🌸

La