2777
2789
عنوان

وای یه لحظه بیاین لطفااا

253 بازدید | 25 پست

بچه ها من عصر یه لیوان پر قهوه خوردم با خامه و شکر بعد از یکی دوساعت تا الان حالم خیلیییی خیلییی بد شد الان یکم بهترم اما تپش قلب گرفتم نفسم کمه اولاش سرم خیییلی گیج می رفت دست و پاهام یخه یخه حالم بده چی کارکنم؟شما تاحالا این طوری شدین؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت داری به قهوه منم چند وقت پیش اینطوری شدم سرگیجه تهوع تپش قلب فشارم رفت بالا چند وقت نخوردم دیگه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

رژیم کتوژنیک گرفتید؟  این رژیمدبه بدن خیلی ها سازگار نیست و اسیب میزنه.

نه رژیم نگرفتم همین طوری خوردم چون امتحان داشتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کافعین زیادی به بدنت رسیده و باعث تپش قلبت شده و بخاطر طبع سردش فشارت رو هم اورده پایین نمیدونم باید چی بخوری هر چی خوردی با طبع گرم بخور مثل بابونه زنگ بزن اورژانس ازش بپرس یا تو گوگل سرچ کن

نه رژیم نگرفتم همین طوری خوردم چون امتحان داشتم 

با یه بار مشکلی پیش نمیاد عزیزم چون برای یکی از بستگان ماهم پیش اومده بود ولی با رژیم بودن ایشون. 

امیدوارم امتحانتون رو عالی بدین❤️❤️❤️