سلام عزیزان من دلم میخواست برای یه قشری طلب حاجت و مغفرت کنم در نماز شب .... این قشرو انتخاب کردم لطفا اسم بدید .... براتون تا یک هفته حدیث کسا میخوم.... و هر شب اسموتونوو تو نماز شب میارم برای حاجت دلتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزدلم میشه برای منم دعا کنی؟ سحر هستم، دیگه بریدم واقعا دیگه میخوام جداشم، حتی دارم به این فکر میکنم که دختر کوچولومو بدم به باباش چون حامی ندارم شاغلم نیستم نمیتونم نگهش دارم. دلم خونه با پدرم دو ماه ونیمه قهرم چون دید چقدر زجر کشیدم ولی حمایتم نکرد واسه جدایی. خیلی داغوووووووونم خییییییییلی محتاجم به دعا دیگه تحملم تموم شده خدایاااااااااااااا کجاااااااااااایی
در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور