2777
2789
عنوان

اونایی ک بهشون خیانت شده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 45 پست
سپیده میشه برای من ویژه دعا کنی داغونم...انقدر حالم بد بود کاربری قبلیمو گفتم تعلیق کنن انقدر حالم ...

چشم عزیز دل خدا به دلت آرامش بده ... برات ۱۱ تا آیة‌الکرسی میخونم 

فقط خدا و دیگر هیچ ....

سمیه سادات (دوستمه)

خیلی حالش بده. هییییچ کاری از دستش برنماد.

توروخدا براش خیلی دعا کن😔

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم لازم نیست..  تو دعات بگو به دل همه اونایی که گرفتار ادم نااهل شدن صبرو ارامش بده و و شوهرا ...

اون ک حتما میگم گفنم ...  به اسم بگم ویژه براشون آرامش  به زندگیشون برگرده 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
سمیه سادات (دوستمه) خیلی حالش بده. هییییچ کاری از دستش برنماد. توروخدا براش خیلی دعا کن😔

من کاملا درکش میکنم

انقدر گریه کردم حد نداره

شبا خواب میبینم صبحا با حال افتضاح بیدار میشم

ایشالا خدا هم به دل من هم دوستت ارامش بده❤ الهی آمین

من خیلی وقتا به جدایی فکر کردم ولی نمیخام دو دستی زندگیمو بدم به یکی دیگه.تو رو خدا خیلی دعا کنی منم صورتم میخنده ولی از درون داغونم.و اینکه خدا بهم خیلی صبر بده که به پای زندگیم و بچه هام وایستم