2777
2789
عنوان

جن و موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 102 پست
ازش میترسم خب ولی شاید بتونه کمکم کنه ب امتحانش میارزه

اصلا این کارو نکن.هیچکس حتی جن ها بدونه چشم داشت هیچ کاری و ب ا کسی نمیکنن.شاید کمکت کنن ولی در عوضش درخواست های وحشت ناکی ازت میکنن.بعد جرات داری بگو ن بهشون

عزیزم اصلا هیچ وقت خودتو درگیر دنیای اجنه نکن حتی اگه کمکت کنن بعدش ده برابر بهت ضرر میرسونن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ترسناکش میکنه که نمیرن🥲😂البته شنیدم مسلموناش اذیت نمیکنن کلا کاری به کارشون نباید داشت

کلا مسلموناشون تو دنیای آدما نمیان چون قانون اونا اینه که از آدما دوری باشن و مسلموناشون مقید هستن به این قانون 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

ولی اسی من شنیدم اینا که باهاش ارتباط برقرار میکنی و ازش کمک میخوای یا کاری برات میخوای انجام بده معمولا در عوضش ازت یه چیزایی هم میخوان 

من شنیدم خیلی بد مثلا ازش چیزی بخوای ازت خون میخواد تا اونو انجام بده اونم خون نزدیکات 

نرو سمت اینجور چیزا وگرنه زندگیت شاید اولش بنظر خوب برسه دودمانتو به باد میده