2777
2789
عنوان

جن و موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 102 پست
لکه چه ربطی داره به جن 🤔

اخه هرچی ملافه سفید یا پارچه سفید تمیز میذاریم توکمد دوسه باری دیدم لکه شبیه خون افتاده روش یا یبارمیخواستم بخوابم چندبارمحکم زدم به همون کمددبواریم گفتم اگ واقعا هستی نشونه بده خب بعد خندیدم جدی نگرفتم صبح پاشدم دیدم لباس زیر تو کشوم از تختم آویزونه😶پشمام ریخت دیدم چون اون شب لباس زیری تنم نبود البته بهش دیگ فکرم نمیکنم😂

دیشب 4/5 صبح اینجادبودم تاپیک تو تاپیک شد رفتم توی تاپیک جن 

یه خری عکس سُم گذاشت ریدم توی خودم خیلی وحشتناک بود خدا لعنتش کنه

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هرچی ملافه سفید یا پارچه سفید تمیز میذاریم توکمد دوسه باری دیدم لکه شبیه خون افتاده روش یا یبارم ...

کرک و پرم ریخت خدا نکشتت 

من حواس جم نیستم دیدی یه چی یه جا گذاشتم یادم رفته الان همش فک میکنم اونا نشونس 🥲🥲

توهم نیست عزیزم خرافم نیست من دیدمش اذیتاشم دیدم رزق و روزیمونم کمه شده حتی وقت و بی وقت اشک میریزم& ...

سلام عزیز، کم شدن رزق و روزی به عوامل مختلفی بستگی داره 

شاید به خاطر چیز دیگه ای رزقتون کم شده