2777
2789
عنوان

جن و موکل

2852 بازدید | 102 پست

بچه ها کی جن با موکل داره من حس میکنم تو اتاقمون جن داره حتی خودم دیدم چیکارکنم ک بهم کمک کنه بتونم ببینمش و باهاش حرف بزنم کسی هست ک ازموکلش کمک بگیره؟؟

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینارو ب خودش بگوو دا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خرافاتی نباش

خرافه با توهم درهم آمیخته شده

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟
چجوری نمیترسی😶😂تازه میخوایی حرفم بزنی باهاش😱 من دوسه باری لکه شبیه خون دیدم رو پارچهای سفیدمون گ ...

ازش میترسم خب ولی شاید بتونه کمکم کنه ب امتحانش میارزه

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  

توهم نیست عزیزم خرافم نیست من دیدمش اذیتاشم دیدم رزق و روزیمونم کمه شده حتی وقت و بی وقت اشک میریزم