2777
2789
عنوان

یه مرغ برا چند نفر کافیه تو مهمونی؟

901 بازدید | 34 پست

راستش ما کلا یه مرغ رو برای ۸ نفر در نظر میگیریم، یعنی از اول تو خانواده مون اینجوری بوده نه که خسیس باشم، منم این اندازه تا حالا میذاشتم برا مهمونا، الان تو تاپیک ها دیدم یه خانمی گفته برا چهار نفر یه مرغ بعضیام تاییدش کردن یعنی من تا الان کم میذاشتم؟ می‌خوام بدونم اگه کمه از این به بعد بیشترش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مرغ رو ۶ تکه میکنیم برای مهمونی

دوتا رون و ۴ تا سینه

اما رون بیشتر میذاریم همه پسندتره

من خودم با تیکه های ۸ تایی هم سیر میشم

این دیگه به اشتهای فامیلاتون برمیگرده

پگاه سابق هستم؛ دیبی جان اگر هستی بهم پیام بده دلم برات تنگ شده

بعضیا فقط رون وسینه رو استفاده میکنن،بعدم  خوب وقتی به تعداد میزارین یکی خواست بیشتر بخوره چی؟ همیشه دو سه تیک بیشتر بزارین بهتره

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
بعضیا فقط رون وسینه رو استفاده میکنن،بعدم  خوب وقتی به تعداد میزارین یکی خواست بیشتر بخوره چی؟ ...

چند تکه اضافه میذارم ولی خوب سر سفره معمولا همون تعداد که گفتم میارم اگه کم اومد دوباره میذارم سر سفره

اگر مرغت کوچیک باشه که کلا 4 تکه 

بزرگتره 6تکه نهایت  رونها درسته

8تکه خیلی کمه آدم حس می کنه باید کم بخوره تا به بقیه برسه

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
دوتا رون داره . یک سینه که دو قسمت میشه ،  بال و گردن و آشغالاشم بگو یکی بخوره  ، میشه پنج ...

بال و گردن و اینا که نه، همون رون و سینه برا هشت نفر🥴 که انگاری کمه

اگر مرغت کوچیک باشه که کلا 4 تکه  بزرگتره 6تکه نهایت  8تکه خیلی کمه آدم حس می کنه باید ک ...

طفلی مهمونام تا حالا کم خوردن که به بقیه هم برسه، من واقعا نمی‌دونستم چون خودمم غذام زیاد نیست از اول هم اینجوری یاد گرفتیم