2777
2789
عنوان

یه مرغ برا چند نفر کافیه تو مهمونی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی مهمونام تا حالا کم خوردن که به بقیه هم برسه، من واقعا نمی‌دونستم چون خودمم غذام زیاد نیست از او ...

اشکال نداره عزیزم خوب همه خوراکشون مثل هم نیست نمی دونستی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

سلام برای هشت نفر کمه من برای ۴نفر درست میکنم .   

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
چند تکه اضافه میذارم ولی خوب سر سفره معمولا همون تعداد که گفتم میارم اگه کم اومد دوباره میذارم سر سف ...

خب اشتباه میکنی دیگه همون چندتیکه اضافه رو هم بذار تو ظرف بیار سر سفره زشته وسط سفره چیزی نباشه

ظاهرا میگن کمه، من خیلی از تاپیک ها دیدم گفتم خودم بپرسم به نتیجه برسم از این به بعد دیگه کم نشه

اخه بستگی به خورد وخوراک هم داره. ما کلا کم غذاییم به خاطر همین برا هرکس یه تیکه مرغ میذاریم اونم باز اضافه میاد. 

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
حالا مهمونی به کنار برا خودتون چقدر میذارین؟ برای افراد خانواده منظورمه

شوهرم کمتر از ی رون بذارم غر می زنه 

من و پسرم با هم ی رون می خوریم 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf