2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18916 بازدید | 200 پست

شربت نوسکاف

شربت پلارژین

شربت بنفشه باریج(شرایط خاص داره قبل مصرف نکات روش خونده بشه)

پودر روتارین.بدون دکسترومتورفان

چک کن اگر به این روغن حساسیت نداره،هر شب قبل خواب قسمت قفسه سینه بچه تو با روغن سیاهدانه چرب کن.در طول روز هم میتونی تکرار کنی.

دمنوش عناب هم خوبه.

در مورد دمنوش برگ زیتون میگن مقدارش باید خیلی کم باشه.مثلا یکی دو تکه از یک برگ..در ضمن حتما قبلش خوب شسته بشه.میگن خاک زیاد داره

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو توروخدا میمیرم به بچم چیزی بشه 

انشالله چیزی نیست عزیزم فردا همین فردا ببرش دکتر، 🌹

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
موقعی که بچه بودیم دفترچمون سفید سفید میموند ولی الان بچه هام انقد بردمشون دکتر دیگه خسته شدم

اره درک میکنم

خیلی بده مال منم همینه همش مریض

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
این هفته نوبت میگیرم میبرمش تهران مرکز اسم والرژی 

افرین عزیزم بد بدلت راه نده با بچت تا همی یه هفته تا میتونی روحیشو تقویت کن من میدونم این چن وقت چ زجری کشیده بمیرم براش 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
انشالله چیزی نیست عزیزم فردا همین فردا ببرش دکتر، 🌹

شما سرفه هاتون خشک بود یا خلطی پسرم اکثرا خلطیه ولی گاهی مثل امروز که زیادن خشکه خشکه یه صدای بدی میده فقط امیدوارم اسم نباشه 

افرین عزیزم بد بدلت راه نده با بچت تا همی یه هفته تا میتونی روحیشو تقویت کن من میدونم این چن وقت چ ز ...

خدا لعنتم کنه تند تند ابجوش میخورد سرفه نکنه من حرف بهش بزنم واقعا کم اوردم یه دختر ۴ ساله هم دارم همش مریضن بخدا امروز اونیکی تب داشت اینم همش سرفه میکرد خستم کردن بسکم مریض شدن این حرفو زدم بمیرم براش 😭😭😭

خدا لعنتم کنه تند تند ابجوش میخورد سرفه نکنه من حرف بهش بزنم واقعا کم اوردم یه دختر ۴ ساله هم دارم ه ...

وای جیگرم کباب شد بخدا براش منم همش چای اویشن میخوردم سرفه نکنم 😭😭😭😢😢😢ابجی من سرفه هام خشک بود اکثرا

خدا لعنتم کنه تند تند ابجوش میخورد سرفه نکنه من حرف بهش بزنم واقعا کم اوردم یه دختر ۴ ساله هم دارم ه ...

یه قاشق غذاخوری آبلیموی طبیعی بریز ته استکان و یه قاشق هم شکر داخلش بریز و هم بزن تا حل شه و بده بخوره امیدوارم جواب بده (اگه با بار اول حساسیتش کمتر شد و سرفه کاهش داشت چند روز ادامه بده تا رفع کامل شه) شربت پدی کاف هم عالیه امتحان کردی؟

قرص جوشان ویتامین سی هم هر روز یا یه روز درمیون به هردو بچت بده بخورن دیگه مریض نمیشن

دیفین هیدرامین میدم بااینکه میدونم چقدر ضرر داره 

دیفن که جواب نمیده. حتی دکسترومتورفان هم که بغضی پزشکا تجویز میکنن برای همه جواب نمیده. آنتی هیستامین رو همراه ویتامین c امتحان کنید. البته حتما دوز مصرفش رو از داروخانه بپرسید. برای بزرگسالان شبی یدونه ست.

دیفن که جواب نمیده. حتی دکسترومتورفان هم که بغضی پزشکا تجویز میکنن برای همه جواب نمیده. آنتی هیستامی ...

من خودم آخر سر با همین خوب شدم.  بعد از کلی داروی گوارش و پزشک آسم و آلرژی نهایتا  به این نتیجه رسیدم.