2777
2789
عنوان

نبض زدن داخل رحم نشونه بارداریه؟

8742 بازدید | 22 پست

سلام دوست جونا  

من یکهفته دیگه موعدم هست. از پریروز هر از گاهی یکی دوتا نبض میزنه داخل رحمم سمت چپش.

فولیکول بالغم هم داخل تخمدان چپ بوده.

بنظرتون نشونه ی بارداریه؟ 

کسی تجربه ای داره از نبض رحم؟

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

نه الکیه🤣من بعد زایمانم تا چندوقت اینجور میشدم😃

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الزاما به معنای بارداری نیست، اما چون فولی بالغ داشتی و اقدام‌کردی ممکنه باردار باشی، صبر کن موعدت رد شد اگ پریود نشدی بی بی چک بزن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم 

نمیدونم چرا وقتب تاپیکایی که دنبال علایم بارداری هستن عین خودمو میخونم دلم میگیره 

دلم به حال خودمو اون کسایی که منتظرن میسوزه 

انتظار برای بچه خیلی سخته 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه الکیه🤣من بعد زایمانم تا چندوقت اینجور میشدم😃

آخه قبلا اینطوری نشده بودم. دقیقا داخل رحمه، تو شکم نیس.

اخی عزیزم  نمیدونم چرا وقتب تاپیکایی که دنبال علایم بارداری هستن عین خودمو میخونم دلم میگیره&n ...

عزیز دلم...

منم سر بچه اولم همینطوری بود.

دقیقا ماهی که بیخیال شدم باردار شدم.

آخه قبلا اینطوری نشده بودم. دقیقا داخل رحمه، تو شکم نیس.

میدونمم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همراه درد ؟

نه گلم..

فقط دیروز خیییییییلی کم یذره حس پریودی داشتم.

من برا بارداری قبلم هم علائم خاصی نداشتم

نه منم داشتم ولی باردار نبودم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نه گلم.. فقط دیروز خیییییییلی کم یذره حس پریودی داشتم. من برا بارداری قبلم هم علائم خاصی نداشتم

کولیک عصبی روده راجع بهش تو گوگل سرچ‌کن 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

والا خیلی دل نبند من با همین چیزا خیلی خورد تو ذوقم 

میدونم پرروام اما دوست دارم با وجود تنبلی تخمدان همین  ماه اول باردار بشم.😊 ماه اول با وجود خوردن لتروزول اما باردار نشدم. تا ببینی چی پیش میاد 🥲 ماه دوم کلومید خوردم و آمپول زدم.این ماه هم باردار نشدم.قرص دو فامد خوردم حداقل تاخیر الکی نداشتم.ماه سوم روزی ۳ تا کلومیفن و ۲ تا لتروزول.حدودا روز اقدام میشه روز مادر امیدوارم منم مادر بشم. 😭 فولیکول ۱۳ داشتم hmg و hcg  زدم بعد از دو روز لکه بینی با یه عالمه بی بی چک منفی این ماه هم باردار نشدم . دوست داشتم روز پدر حداقل باردار باشم . تا سال دیگه اقدام نمیکنم 🥰🥰خدایا شکرت این ماه بدون هیچ دارویی وقنی اصلا انتظارش را نداشتم فقط به خواسته خودت باردار شدم. ممنون از عیدی شب نیمه شعبان

مامی منم میگع احتمال ب بارداریع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
کولیک عصبی روده راجع بهش تو گوگل سرچ‌کن 

فک نکنم از روده باشه ، آخه سابقه ای ندارم.. قشنگ معلومه تو رحمه و دردی هم ندارم.

نبضا بیشتر دیروز و پریروز یعنی یکهفته بعد از تخمک گذاریم بود، امروز فقط یک یا دوبار بود فکنم