2777
2789
عنوان

طلایی که خانواده نامزدم با پول نامزدم خریدن+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا فعلا همسرت عضوی از اوناس هی میگی با پول همسرم خودشون بین خودشون میدونن دارن چیکار میکنن😐 اینم ...

همینو به عنوان سرویس طلای عروس به خود شما میدادم قبول میکردین ؟زشت بودنش هیچی اینکه برا نو عروس دست دوم بگیری تو فامیل ما که رسم نیس

فردا عروسی چطوری میخوای زندگی کنی با دخالتا؟

به این بسنده نکرده چون داداششون تک پسر بود خیلی بیشتر از این دخالت کردن آخرشم مدعی و طلبکار یه دعوایی راه انداختن من تا مرز سکته رفتم روونه بیمارستانه کردن نامزدم فهمید دست همشونو فعلن ک کوتاه کرده از زندگیم

همینو به عنوان سرویس طلای عروس به خود شما میدادم قبول میکردین ؟زشت بودنش هیچی اینکه برا نو عروس دست ...

دختر خوب اکثرا نامزدی پر از این چیزا خودتو اذیت نکن من با شما ک نمیشناسم دشمنی ندارم ک ناراحتت کنم ولی بعد اینکه رفتی خونتون راحت تر میشی بنظرم تو نامزدی این چیزا اتفاق میافته اعصاب خودتو خورد نکن ک فردا یه اعصاب داغون و چن تا خاطره بد برات نمونه ولی اینکه میگی نزاشتن عوض کنی نمیدونم شاید بد برخورد کردی لج بازی شده یا دلیل دیگه ای هس باز خودت بهتر میدونی خوب برخورد کن دشمن تراشی نشه میدونی خانواده شوهرم خیلی تاثیر دارن تو رفتار همسر ازت تعریف و تمجید کنن ب نفعته شما تشکر کن بعدا هم میت نی ببینی همسرت راضی میشه عوض کن یا دلیلش چیه برا نه گفتن شاید دستشون تنگه 

دختر خوب اکثرا نامزدی پر از این چیزا خودتو اذیت نکن من با شما ک نمیشناسم دشمنی ندارم ک ناراحتت کنم و ...

دلیلش فوق العاده خسیسن خییییییلی خداشاهده من نمیگم مادرشوهر م و دختراش اینقد شرنو وخسیس احساس میکنن به همه باید حکومت کنن اینقد از این کارا کردن پدرشوهرم جدیدا رفته زن دوم گرفته

دختر خوب اکثرا نامزدی پر از این چیزا خودتو اذیت نکن من با شما ک نمیشناسم دشمنی ندارم ک ناراحتت کنم و ...

اونموقع اصلن به روشون نیاوردم یه جشنی بود برا جشن میخاستن کادو بدن میخاستم عوض کنم نداشتن من بعد جشن فروختم اونم به بهونه خرید خونه حتی النگوهامم نداشتن خودم انتخاب کنم با وجودی که طلاهایی که پدرم برام گرفته خیلی بهتر و بیشتر از اونایی منظورم اینه طلا ندید نبودم 

دلیلش فوق العاده خسیسن خییییییلی خداشاهده من نمیگم مادرشوهر م و دختراش اینقد شرنو وخسیس احساس میکنن ...

امیدارم همسرت خوب باشه  با اونام محترم رفتار کن 

خوشبخت بشی امیدوارم چی بگم ناراحت نباش ارزششونداره یه تیکه طلا آدم اعصابش ضعیف شه میگه کاش آنقدر حرص نمیخوردم 

عروس خانم عاقبت بخیر و خوشبخت باشی شبا ب این چیرا فک نکن شب انگار آدم مشکلو بزرگ تر میبینه