2777
2789
عنوان

خانومای قزوین بیایین کمک لطفا

2431 بازدید | 15 پست

خانوما سلام وقتتون بخیر عزیزای دل شما میدونید بهترین ودقیق ترین سونوگرافی داخل قزوین کدوم پزشکه خیلی برام مهمه دقیق باشه وکارش خوب باشه بجز معین الدین چون پیش این دکتر نمی‌خوام برم اونجا اشناهامون کار میکنن دوست ندارم پیشش برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من غربالگریا رو‌پیش اورینب ال بویه رفتم دکترم گف برم‌اونجا بارداری؟

نه عزیزم من برای سایز فولیکول می‌خوام برم راستی شما می‌دونی چه روزی باید برم برای سایز فولیکول 

راستش من رفتم دکتر قوام الدین گفت تخمدان هات سالمه ولی رفتم مریم امینی گفت تنبلی تخمدان داری ولی الان چهارماهه اقدامم نتونستم باردار بشم شما بارداری؟ دکتر آل بویه همکارم رفته راضی نبود 

نه عزیزم من برای سایز فولیکول می‌خوام برم راستی شما می‌دونی چه روزی باید برم برای سایز فولیکول  ...

راستش فولیکولو اینارو‌نه سر درنمیارم من دوبار باردارشدم الان دوتا پسر دارم .چندروز پیشم برای پسرم دکتر خانعلیو معرفی کردن سونوگرافی پردیس دیدم اونم خیلی خانوما میومدن پیشش.اول رفتم پیش امینی بعد دکتر پسر من گف خانعلی دستگاهش قوی تره 

نیستیم نذار😒😒😒
راستش فولیکولو اینارو‌نه سر درنمیارم من دوبار باردارشدم الان دوتا پسر دارم .چندروز پیشم برای پسرم دک ...

درسته اینم که میگین تعریفش رو شنیدم ای جانم خدا براتون نگهشون داره شما تحت نظر کدوم پزشک هستین ؟

سلام 

یه دونه اسماعیلی هست

یه دونه خانم نمی دونم خانی یا جانی 

یه دونه هم حاج سید جوادی 

ولی معین الدین از همشون بهترن

فردا از۱۱۸ شمارشونو بگیر

اون خانومه رفت بهت دوماه دیگه نوبت بده ولی اون اولی هم خوبه فوقش دو روز بد نوبت میده 

پری هاشمی هم سبزه میدونه که همون روز انجام میده ولی احتمال خطا میگن هست من نمی دونم شنیدم

بهترین سونوگرافی دکتر مریم امینی فردوسی جنوبی

هم کارش عالیه به خصوص سونوگرافی غربالگری و بارداری 

هم خیلی با دقت و با اخلاق و مهربونه

من چند بار رفتم مطبش دیدم دکترهای دیگه هم برای سونوگرافی خودشون میان پیش مریم امینی