2777
2789
۲۸ هفته 

دور سرشو تو سونو چند زده؟بعد خودتون یا همسرتون سرتون بزرگ نیست؟

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
دور سرش رو زده نرمال

عزیزم اگه بطن مغزش گشاد باشه خب دور سرشم بزرگ میشه مال پسر من سه هفته بزرگتر بود

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نزده  بطن مغز نی نی شما چند بود؟

یکی یازده یکی دوازده بعدا کم شد

دنیا اومده الان؟چند بود 

بله الان یکسالشه فقط بچه ی درشتی بود کلا هم وزن هم قد هم دور سر که دکتر بیسواد فقط میگفت سرش بزرگه یه دکتر بهتر رفتم گفت کلا جسه اش بزرگه ام ار ای هم دادم مشکلی نبود یعنی سرش کیست اینا نداشت کلا مغزش بزرگ بود که متخصص مغزو اعصابم رفتیم گفت اتفاقا بچه ای که سرش بزرگه باهوش هم هست که از رفتارشم پیداست

وااای یعنی میشه برای منم کم بشه؟ یا خدااااا

عزیزم اگه مشکلی نداری عکس از برگه سونو بذار

وااای یعنی میشه برای منم کم بشه؟ یا خدااااا

اگه مشکل مالی نداری تا ام ار ای یه سونو سه بعدی بده من جواب سونو سه بعدیم از ام ار ای دقیق تر بود البته اون مرکزی که سونو انجام دادم کارش حرف نداشت همون دکتر سونو هم گفت بچه ات سالمه ولی دکتر شهر خودمون گفت هیدرو سفاله سقطش کن یجوری