بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عین خوره افتاده به جونم ام ار ای دوهفته دیگه هست تا اونموقع من مردم و زنده شدم میخوام ...
نه عزیز..... دور سرش طبیعیه مشکلی نیست ک.....
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
اگه هیدروسفال نیست پس چرا اینقدر مایع نخاعی مغزش زیاده😭😭😭😭😭😭
واییی...🥲
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
ام ار ای هر دو هفته یه باره برای دو هفته دیگه نوبت دادن تا اونموقع من مردم
چند هفته ای دور سرش چنده؟