2777
2789

حالتو درک میکنم روزهای وحشتناکی که داری به از بین بردن بچه ای که توشکمت داره تکون میخوره فکر میکنی ببین کسی نبود به من دلداری بده ولی من بهت میگم همون بچه ای که من به ازبین بردنش فکر کردم الان از سرو کولم بالا میره شاید خواست خدا بود تایپیکتو ببینم شاید یه نور امید تو دلت باشه این مشکل تو پسرها شایع تره احتمالابچه شما هم پسره نه؟

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عکس تاره ولی فکر کنم دور سر دوهفته بزرگتره مال پسر من سه هفته بود الان یکسالشه سالم و سلامت

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
خدا حفظش کنه

همچنین کوچولوی شمارو

اگه مشکل مالی نداری تا ام ار ای یه سونو سه بعدی بده من جواب سونو سه بعدیم از ام ار ای دقیق تر بود ال ...

میخوام پس فردا دوباره برم سونو 

تا اگه مشکلی هست بفهمم

خدایا مواظب پرسامم باش
خدا حفظش کنه

عزیزم مطمئنی گفتن نوزده؟

عکس متاسفانه تاره ولی من فکر کنم ۹ نوشته اگه نه باشه که خوبه

عزیزم عکس تاره ولی فکر کنم دور سر دوهفته بزرگتره مال پسر من سه هفته بود الان یکسالشه سالم و سلامت

کدومش دور سر هست تا من عددش رو براتون بفرستم؟

چون از رو گوشی عکس گرفتم.

خدایا مواظب پرسامم باش
میخوام پس فردا دوباره برم سونو  تا اگه مشکلی هست بفهمم

خب سونوی سه بعدی بده دقیق تره