2777
2789
عنوان

نباید های زندگی

176 بازدید | 21 پست

بیاید یه سری نباید که توی زندگیامون باید بهش توجه کنیم رو بگیم.

مثلا 

نباید خوشبختی یه دخترو توی ازدواج ببینیم و بگیم ایشالله عروسیت.

نباید به یکی بگیم وای چقد چاق شدی وای چقد لاغر شدی.

نباید وقتی یه نفر گوشیشو میده به ما یه عکس ببینیم بریم عکسای قبل و بعدشم ببینیمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن باید زیاد بفهمه ، زیاد کتاب بخونه ، زیاد از حق و حقوقش بدونه  یادم نیس کی اینو گفته ولی خوش ...

چقد قشنگ و حق گفته مخصوصا قسمت حق و حقوق رو،خیلی حقارو داریم ولی ازشون خبر نداریم:)

نباید به دیگران حتی صمیمی ترین دوستیمون حق دخالت تو زندگیمون رو بدیم ، نباید تو سری خور باشیم ، موقع از دفاع حقمون نباید بترسیم ، تحت هیچ شرایطی نباید اعتماد به نفسمون رو از دست بدیم ،  باید مواظب روحمون باشیم و از آدمای سمی فرار کنیم 

• پناه باشیم  🫀 •
زن باید زیاد بفهمه ، زیاد کتاب بخونه ، زیاد از حق و حقوقش بدونه  یادم نیس کی اینو گفته ولی خوش ...

پس اینم ازمن داشته باشین

نسنجیده حرف نزنین

شنونده باشین تا گوینده جوریک وقتی میخوای حرفی بزنی همه سکوت کنن واسه شنیدنش نه طفرح برن برا نشنیدن و بی توجهی ، پس اونقدر حرف نزنین مردم فراری باشن ازتون

محترم باشین تامحترمانه باهاتوت برخوردشه

مردمای امروز عقلشون توچشماشونه جایی میرید لباس شیک خوشبو وارام و ارایش ملایم داشته باشین  نه تند وجلف، منظورم از شیک، مارک و گرونش نبود همین ک لباستون بهتون بیاد وبدونین چ زمان و چه مکانی چ رنگو پوششی داشته باشین، خیلی جلوافتادین

تباید شوخی کرد باکسی تا شوخی باهاتون نشه

سرسنگین و مغرور، نچسب نباشین ولی ولو هم نباشین، 

اعتماد اعتماد اعتماد ب کسی نکنین و هر چیزی ک از دهنتون درمیاد یه روز همون بلای زندگیتون یا خوشبختی زندگیتون میسازع پس حتی مراقب ناچیزترین حرفاتون باشین، با بزرگتر ودانا بیشتر نشست وبرخواست کنین ، بزارین بقول اون بازیگره  کوچیک جمع بزرگترا اموزش دیده اونا باشین، نه بزرگ جمع کوچیکا با ادمای بیخود و نادان بگردین بعد بگید به به چه چه چقد ما حالیمون بود و چقد داناییم ، ختم کلام یاد گرفتم هرچقد سنگین تر مقامم بیشتر 

نباید به دیگران حتی صمیمی ترین دوستیمون حق دخالت تو زندگیمون رو بدیم ، نباید تو سری خور باشیم ، موقع ...

خط اخر رو من بعد کلی اتفاقای بد دارم بهش عمل میکنم🥲

پس اینم ازمن داشته باشین نسنجیده حرف نزنین شنونده باشین تا گوینده جوریک وقتی میخوای حرفی بزنی همه ...

حق گفتی آی حق گفتی ، کیلو کیلو کیلو آبجی حق گفتی 

• پناه باشیم  🫀 •
پس اینم ازمن داشته باشین نسنجیده حرف نزنین شنونده باشین تا گوینده جوریک وقتی میخوای حرفی بزنی همه ...

حقیقتا باید حرفاتونو چاپ کرد جلو چشم گذاشت تا همیشه مرور شه