2777
2789
عنوان

نباید های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست

طبق تجربه چند پنج سالمم بگم: 

نباید بگیم دختر بره هنرستان از دست میره 

نباید بگیم هنرستان اسونه رشته هنر اسونه 

نباید بگیم توی دانشگاه ازاد ک کاری نمیکنن خوش میگذرونن 

نباید به زور بچه رو بفرسیم تجربی و انسانی و ریاضی 

شاید اون بچه توی هنر ایندشو پیدا کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق گفتی آی حق گفتی ، کیلو کیلو کیلو آبجی حق گفتی 

قربونت خواهری بخدا این زمونه ایجورن یهو دلت براکسی تنگ میشه میری سری میزنی یا زنگی میزنی دور برشون میداره یاد گرفتم هزارسالم بگذره طرف خدقلش۳ بار بهم سر یا زنگ بزنه بعد من اونم با دعوت خونش برم یا زنگ بزنم، زیاد در دسترس نباشی بهتره بخدا، دوبار ب کسی زنگ میزنی یا ج نمیده یا سرد برخورد میکنه بحایی رسیدم تخم چشمم تا ازم نظر نخواد نظر ندم زنگ نزنه زنگ نزنم نیاد پیشم پیشش نرم بیخیال روزگار اینجور شده، شوخیم میکنی تو روت درمیان و حرف ناجوری بهت میزنن و سبک میشی کسی باهام شوخی کنه قیافم میره توهم طرف میشه بار اول و اخرش اینجوری محترمانه تر برخورد میکنن هر چیزیو بخودشون اجازه نمیدن بگن و بپرونن خیلی بهتر و سرسنگینترم

حقیقتا باید حرفاتونو چاپ کرد جلو چشم گذاشت تا همیشه مرور شه

قریونت عزیزدلم، تحربه های تلخ و شیرینم بود ک گفتم ۲۶ سالمه ولی ب اندازه  ۲۶۰ سال تجربه و سختی وخوشی کشیدم و دیدم وچشیدم بهترین راه برای ارامشم توی زندگی اینا بود ک گفتم کلی زندگیم تغییر کرد وراضیم

قربونت خواهری بخدا این زمونه ایجورن یهو دلت براکسی تنگ میشه میری سری میزنی یا زنگی میزنی دور برشون م ...

آره ارتباط با آدما خیلی سخت شده ، من که فعلا چپیدم تو غار تنهایی خودم که بیشتر از این ضربه نخورم 🥲

• پناه باشیم  🫀 •
قریونت عزیزدلم، تحربه های تلخ و شیرینم بود ک گفتم ۲۶ سالمه ولی ب اندازه  ۲۶۰ سال تجربه و سختی و ...

کاملا مشخصه از صحبت هاتون،امیدوارم‌همیشه حال دلتون خوب باشه