دوستان مرسی که هستید و نظر میدین منو همسرم تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم شغل همسرم کارمنده برجی ۵تومن درآمد داره با دو تا بچه نمیرسیم برای همین ۳ سال پیش اومد یه وام گرفت گفت شغل دوم راه بندازم اصرارم داشت به شغل زنانه در صورتی که هزار تا شغل هست که میشه ازش درآمد داشت بعد اولش هیچ کس نمیومد ولی بعدش کارش گرفت الان بیشتر شهر میشناسن اش و پیج هم داره شکر خدا درآمد مون بهتر شده ولی من اصلا این شغل دو دوست ندارم همش احساس نا امنی میکنم چون زنای اینجا خیلی راحتن راحت با مردا گرم میگیرن یا حتی وسط مغازه لباس تعویض میکنن به جای اینکه برن تو پرو بپوشن همسرم مرد خوبیه سر به زیر آقا هیچ کس ازش بدی ندیده چشم چرون نیست ولی چون این کار از کارمندی درآمدش بیشتره و جا افتاده چسبیده بهش هرچیم میگم تعطیلش کن گوش نمیده میگه چه جوری زندگی کنیم راستم میگه ولی خوب من همش در عذابم حالا من میخوام برم مغازه لباس مردونه بزنم که حس منو درک کنه اینم بگم پیج دست خودشه هی میگه رمز رو فراموش کردم گوشیش رمز نداره همش هم وسط خونس بهش هم شک ندارم ولی کلا منو تو کارای مغازه زیاد وارد نمیکنه صبح ها من میرم عصر خودش ولی مثل مترسک هستم همه وقتی خودش هستن میان یا به خودش سفارش میدن این به من نمیگه چیو به کی بده کلا به خاطر درآمد زندگیم مختلل شده شما بودین چی کار میکردین
خیلی از شغلا اینطورن نمیشه که مردم کارشونو به خاطر همچین حرفایی تعطیل کنن!
فقط خودتون که نیستین اینده دو بچه وسطه!
مهم اینه ادم خودش ذاتش خوب باشه وگرنه دست و پاشو ببندی هم باز هرز میپره
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخته بنظرم دو راهی بدیه....به همسرتون بگید من میخوام بیشتر در جریان کارای مغازه باشم تا اگه بعدا مشکلی پیش اومد کسالتی گرفتاری ای چیزی من بتونم از عهده کارای مغازه بر بیام بیشتر تو مغازه و جریان کاراش قرار بگیرید نمیدونم شرایط سختیه من فقط همین ب ذهنم رسید
ببین یک حرفیو مامانم همیشه بهم میگه مخصوصا الان که با شوهرم مدت زیادیه قهرم و فکر اینکه بهم خیانت نکنه دیوونم کرده اونم اینه که تا وقتی چیزیو ندیدی یا نمیدونی زندگیتو بکن وقتی بفهمی دیگه آدم قبل نمیشی اگر خدا بخواد آدم بد رو خودش رسوا میکنه لازم نیست شما پیگیری کنی
گفتم فروشنده بگیره ولی میگه خودم باید پای کار باشم خیلی با شوق این کارو دنبال میکنه ولی کلا من نقش مترسک رو دارم جنس سفارش میده سفارش میگیره کسی میاد کسی میره من بی خبرم پیجم بهم نمیده یه مدت داد زنا پیام میدادن من اذیت میشدم چون واسه یه جنس لاس میزدن تا بخرن اینم گفت دیگه رمزشو ندارم میگه فروشنده هم بگیرم از ظهر تا شب خودم میرم من کلا با این شغل مشکل دارم😔
منم میخوام برم مغازه بزنم لباس مردونه سودشم میارم تو خونه خرج میکنم فقط میخوام حال منو درک کنه من میگم مردا این همه شغل دارن چرا این کار ؟من از اول با یه کارمند ازدواج کردم نه مغازه دار لباس زنانه