2777
2789

دختر دایی مادر شوهرم مارو شام دعوت کرده تالار جشن پابان خدمت پسرش. اینم بگم من زایمان کردم اصلا نیومد دیدن بچم ینی کادویی ازش نگرفتم تاحالا. حالا دعوت کرده نمیخوام عقب بمونم از بقیه بریم بیشترم چون دعوت کرده  میریم بنظرتون چقد کادو بدم میخوام 200 بدم کافیه دیگه عروسی نیس ک جشن سربازی هس.   یجا دیگم دعوتین بذارید اونم بگم پست بد

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ خوبه دیگه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

بد اینکه دختر عموی شوهرم عروسیه دخترش ی ماه پیش بود 350 کادو دادیم. الان دوماه بد عروسی پسرش هست اونم میخواییم 500 بدیم اونم شام هست. کافیه از ایشونم تاحالا کادویی نگرفتم. 

ولی بعضیا میگن بابد پول شامو بدی و اینا خو این عروسی گرفته یا اون جشن گرفته برا بچه خودش گرفته من اگه میخواستم پول شام بدم میرفتم بیرون غذا می‌خوردم دیگه چرا برم عروسی تازه اونجام اسم مهمون رومون هست.

ب نظر من ربطی ب شام اینا نداره مزخرفه آدم حساب کنه ابن جور جاها ی کادو میدن اونم در توان دیگه نمیان پول غذا حساب کنن بدن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه