چه خوب منم غبغب دارم حوصله عمل ندارع آنزیم زدم برگشت بازم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پوستش بعد ساکشن افتادگی پیدا کرد با اینکه میبست بعد شش ماه گفت بیا برات بردارم بعد تمام پشت گوش هاش بخیه شده پوستش رو کشید بعد زیر پوستش قلمبه قلمبه باز اینم نشد از زیر چونه برداشت پوست رو به اندازه دو سانت بخیه زد جاش مونده اصلا صورتش خراب شده انگار تصادف کرده قبلش اینقدر صاف و قشنگ بود دکترش اصلا خوب نبود
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
شاید بخاطر این بوده که سنشون بالا بوده پوستش شل شده؟! واااای چه کنم دوسش ندارم از طرفی هم میترسم بدتر بشه من صورت خوبی دارم تعریف نباشه فقط کمی از غبغب رنج میبرم