2777
2789
مستقل شدن مهاجرت

منم مهاجرت میخوام. نمیخوام عمرم اینجا به سختی بگذره. از یه طرف هم دلم برا خانوادم تنگ میشه و دلم نمیاد من برم اونا تو این شرایط که روز به روز داره بدتر هم میشه دست و پا بزنن

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی یعنی اینکه از داشته هات لذت ببری ، تلاش کنی برای نداشته ها...  خوشبختی یعنی تمام اتفاق ...

عالی بود. متاسفانه ایمانمونم خیلی قوی نیست.

همین مهمه نمیدونم تو این سن ازدواج کنم یا نه اصلا نمیدونم باید چه چیزایی رو اولویت بذارم

اول درس بعد کار و تا حدی مستقل شدن. بعد که پر و پیمون شدی انتخاب یک مرد خوب و ازدواج

همین مهمه نمیدونم تو این سن ازدواج کنم یا نه اصلا نمیدونم باید چه چیزایی رو اولویت بذارم

ببین تو زندگی مطمئنا خیلی رفتارارو ادم میبینه که جذبش میشه خوشش میاد باید ببینی چی میخوای و چه رفتارایی برات غیر قاببل تحمله معیار تو ذهنت باید روشن شه هیچ وقت هیچ وقت عجولانه ازدواج نکنید بزار حداقل ۶ ماهی بشناسیش نه اینکه دوست بشی نه .زیر نطرت داشته باشیش 

ازدواج زمانی خوبه که خودت به آرامش رسیده باشی. فعلا برای درس و کار بهتره تلاش کنی

پشت کنکورم نمیتونم بخونم فک. کن تو خونه همش یا مهمونه یا دعوا و سر و صدا چطور بخونم 

موندم چیکار کنم 

خوشبختی واسه من یعنی دل خوش کنار برادرم و زن داداشم و بچه هاش ، مادرم و ابجیم و دخترش خودم و شخصی ک ...

خدا سلامتی بده به همتون و گره از مشکلاتت باز کنه انشالله

بعضی ادما هستن منتظر حال خوبن منتظریه اتفاق خوب که حالشون خوب بشه یااحساس خوشبختی کنن ولی جدا ماهرچق ...

مهارت میخواد. من خودم قبلاها هر کی ناراحتم میکرد انقدر سست و بیحال میشدم که فقط میخوابیدم. حتی نمیتونستم غذا بخورم. الان یکم بهتر شدم. میگم من که مسئول رفتار بد اون نیستم و تا حدی پا میشم و به زندگیم میرسم اما بازم ته دلم میمونه

پشت کنکورم نمیتونم بخونم فک. کن تو خونه همش یا مهمونه یا دعوا و سر و صدا چطور بخونم  موندم چیک ...

برو کتابخونه. نزار رو سرنوشتت تاثیر بزارن