2777
2789
مهارت میخواد. من خودم قبلاها هر کی ناراحتم میکرد انقدر سست و بیحال میشدم که فقط میخوابیدم. حتی نمیتو ...

میفهمم چیمگی عزیزم درکت میکنم.

تنهاکاری ک میشه کرداینکه ازادمای منفی دورمون فاصله بگیریم.

بلاخره متوجه کاراشتباهشون میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کتابخونه. نزار رو سرنوشتت تاثیر بزارن

خانوادم نمیذارن جایی برم حتی تو بگو تا سر کوچه اصلا و ابدا نمی‌ذارن و میگن اینا همش بهونه اس آدم بخاد بخونه میخونه 

ولی خونه ما روزی ده ساعت دعوا و صدای کتک خوردن و جیغ و داده 

حتی نمی‌ذارن ی دوست داشته باشم یا تو گوشیم برنامه و گروه داشته باشم خودشونم که یک کلمه با آدم حرف نمیزنن یا درک کنن کلا خسته شدم از دستشون هرچی هم بگم میگن اینا بهونه اس

خانوادم نمیذارن جایی برم حتی تو بگو تا سر کوچه اصلا و ابدا نمی‌ذارن و میگن اینا همش بهونه اس آدم بخا ...

خوب بگو مثلا تو کتابخونه مدرسه یا فلان جا گروهی میخونیم یا نمیدونم تکلیف اضافی داریم که باید باهم انجام بدیم. نمیشه که اینطوری. یا یه نفرو واسطه کن باهاشون حرف بزنه. والا منم یه مگس بال بزنه نمیتونم بخونم کاملا حق داری.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...