2777
2789
آره ولی هی نظرم تغییر میکنه دوس دارم ازدواج کنم ولی میدونم هم انتخاب سخته و هم مسئولیت زیادی داره مت ...

ازدواج زمانی خوبه که خودت به آرامش رسیده باشی. فعلا برای درس و کار بهتره تلاش کنی

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادمای اطرافم سمی نباشن اینجور ارامش دارم  

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
آره ولی هی نظرم تغییر میکنه دوس دارم ازدواج کنم ولی میدونم هم انتخاب سخته و هم مسئولیت زیادی داره مت ...

منم دقیقا همین حسو داشتم داشتم ازدواج میکردم اما باید مراقب بود از چاله ادم تو چاه نیوفته باید تو انتخابت دقت کنی و اینکه اصلا نگران مسیولیت متاهلی نباش خودت کم کم تو مسیرش بیوفتی برات بسیار هم لذت بخشه.زندگی متاهلی که انتخابت درست باشه واقعا یه محیط امن و پر ارامشه

خوشبختی یعنی اینکه از داشته هات لذت ببری ، تلاش کنی برای نداشته ها... 

خوشبختی یعنی تمام اتفاقات بد زندگیت رو به ف ال نیک بگیری و دل ببندی به چیزی که پشت پرده این اتفاق بد برات آماده شده و کلی برات لذت بخشه.. ایمان به خدا ایمان به خودت  برات آرامش رو رقم میزنه . و وقتی آرامش داری یعنی خوشبختی.. 

خوشبختی در لحظه اتفاق میوفته .یعنی تو موقعیتی که هستی بهت خوش بگذره کیف کنی حالا میخواد با هر چیز کو ...

اینم درسته. ولی خوب مهارت میخواد که آدم یاد بگیره از لحظه لذت ببره و ذهن آرام.

با اینکه با مادرشوهرم خوب نیستم ولی الان باهم نهار خوردیم و پشت سر شوهرم حرف زدیم و بگی نگی خوش گذشت  

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
منم دقیقا همین حسو داشتم داشتم ازدواج میکردم اما باید مراقب بود از چاله ادم تو چاه نیوفته باید تو ان ...

همین مهمه نمیدونم تو این سن ازدواج کنم یا نه اصلا نمیدونم باید چه چیزایی رو اولویت بذارم

خوشبختی واسه من یعنی دل خوش کنار برادرم و زن داداشم و بچه هاش ، مادرم و ابجیم و دخترش

خودم و شخصی که دوسش دارم 

مکانش مهم نیست تو بگو تو طویله باشیم یا قصر طلا 

ولی خانوادم باید سالم باشن و حالمون کنار هم خوب باشه بدون دعوا بگیم و بخندیم از ته دل 

پول بخوره تو سرمون پول به چه درد میخوره وقتی دلت خوش نیست

ب خدا بچه ها مال دنیا ارزش نداره 😭😭😭😭😭😭😭من الان تو بدترین موقعیت زندگیم دارم تایپ میکنم 

ببین یه چیز تنها نیست که باعث خوشبختی بشه توی این دنیا همه چیز مکمل هم هستند باید همه چیز باشه وگرنه میلنگه سلامتی پول خانواده خوب ........

هرکس توی این دنیا نداشته هاشو میگه اگه اون بود خوشبخت بودم