سلام دوستان خیلی دلم گرفته من باردارب اولم پوچ بود بعدش دوسال طول کشید تا حامله شدم و خداروشکر برام موند الان باز باردارم و متاسفانه دو ساعت پیش خونریزی کردم احتمالا داره سقط میشه و پوچه آخه چرا حاملگی من یکی درمیون میمونه ای خدا
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلی خانم با وجود خونریزی شدید بچه سالم بدنیا اوردن.
ان شاءالله خدا حفظش کنه براتون
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
پس من چي بگم دوتا سقط پشت سرهم داشتم و بچه ندارم از خدا گله دارم
انشاالله شما هم به زودی زود باردار میشی و ی نی نی سالم هدیه میگیری من سخت و دیر باردار میشم فکر کردم این یکی رو خدا بهم راحت داده حفظش میکنه که اینم داره از پیشم میره
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
فکر کن ان شاءالله سالم باشه حس شمارو درک میکنه پس ناراحتی نکن عزیزم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹