2777
2789
عنوان

چرا این بلا باید سر من بیاد

787 بازدید | 53 پست

سلام دوستان خیلی دلم گرفته من باردارب اولم پوچ بود بعدش دوسال طول کشید تا حامله شدم و خداروشکر برام موند الان باز باردارم و متاسفانه دو ساعت پیش خونریزی کردم احتمالا داره سقط میشه و پوچه آخه چرا حاملگی من یکی درمیون میمونه ای خدا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

خیلی حالم گرفته هست با اینکه منتظر نبودم اما دلبسته شده بودم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته هستی؟؟

۷ هفته هستم ولی هنوز سونوگرافی نرفتم قرار بود شنبه برم سونوگرافی 

عزیزم هر خونریزی که دلیل سقط یا پوچ بودن نیست

کلی خانم با وجود خونریزی شدید بچه سالم بدنیا اوردن.

ان شاءالله خدا حفظش کنه براتون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خیلیا خونریزی میکنن اما بچه سالم میمونه بسپار به خدا

متاسفانه درد هم دارم خیلی امید ندارم دلم میخاست برام بمونه آخه چرا منو نمیخاست شاید چون وقتی بی بی مثبت شد ی لحظه شوکه شدم و ترسیدم از مسئولیتش

عزیزم هر خونریزی که دلیل سقط یا پوچ بودن نیست کلی خانم با وجود خونریزی شدید بچه سالم بدنیا اوردن، ی ...

مرسی عزیزم دعا کن برام خیلی داغونم

بد به دلت راه نده

بعدشم خداروشکر یدونه رو داری

انشالا اینم بمونه برات

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
متاسفانه درد هم دارم خیلی امید ندارم دلم میخاست برام بمونه آخه چرا منو نمیخاست شاید چون وقتی بی بی م ...

نه عزیزم ربطی نداره

قسمت باشه و خدا صلاح بدونه هر کار کنی از بین نمیره

بیخود خودتو سرزنش نکن

اگر صلاح هس انشالله بمونه برات

🌱
پس من چي بگم دوتا سقط پشت سرهم داشتم و بچه ندارم از خدا گله دارم

انشاالله شما هم به زودی زود باردار میشی و ی نی نی سالم هدیه میگیری من سخت و دیر باردار میشم فکر کردم این یکی رو خدا بهم راحت داده حفظش میکنه که اینم داره از پیشم میره

مرسی عزیزم دعا کن برام خیلی داغونم

چشم گلم برات آیة الکرسی میخونم 

فکر کن ان شاءالله سالم باشه حس شمارو درک میکنه پس ناراحتی نکن عزیزم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه عزیزم ربطی نداره قسمت باشه و خدا صلاح بدونه هر کار کنی از بین نمیره بیخود خودتو سرزنش نکن اگر ...

مرسی بابت دلگرمیت توکل بخدا