2777
2789
عنوان

چرا این بلا باید سر من بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 53 پست

نگران نباش عزیزم

من به حدی خونریزی داشتم سر ده ، یازده هفته

لخته های خون اندازه گردو  

که وقتی خودمو رسوندم بیمارستان

ازم پرسیدن برای چی مراجعه کردی

در کمال اطمینان میگفتم بچه م سقط شده  

ولی هماتوم شدید بود و استراحت مطلق شدخدا خواست و بچه موند

ولی سریعا باید بری بهت آمپول و دارو بدن

چشم گلم برات آیة الکرسی میخونم  فکر کن ان شاءالله سالم باشه حس شمارو درک میکنه پس ناراحتی نکن ...

مرسی عزیزم انشاالله که خوب باشه ولی چون ی بار تجربه کردم بعید میدونم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم من به حدی خونریزی داشتم سر ده ، یازده هفته لخته های خون اندازه گردو     ...

منم خابیدم فعلا حالا شانس من فردا جمعه هست بیمارستانا هم افتضاحه شنبه ی سونوگرافی درجه یک تو شهرمون هست میخام برم اونجا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
مرسی عزیزم انشاالله که خوب باشه ولی چون ی بار تجربه کردم بعید میدونم

توکل به خدا شما فعلا کار درستو انجام بده بقیش و بسپار به خودش

هرچی خیره ان شاءالله همون بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پس من چي بگم دوتا سقط پشت سرهم داشتم و بچه ندارم از خدا گله دارم

گلم از خدایی که ترو افریده گلایه نکن هیچکی بیش از اون دوستت نداره و صلاحتو نمیخواد. بوقتش بهت میده ، شک نکن. الهی دامن همه منتظرا سبز شه‌. براتون آیت الکرسی خوندم.

🌱
بد به دلت راه نده بعدشم خداروشکر یدونه رو داری انشالا اینم بمونه برات

اره خداروشکر بازم من بارداری اولم که پوچ شد داغون بودم افسردگی گرفتم الان باز پسرم هست همش نگاهش میکنم گریه میکنم التماسش میکنم هیچ وقت منو ول نکنه مگه آخه من چی دارم تو این دنیا غیر از نگاه بچم

منم خابیدم فعلا حالا شانس من فردا جمعه هست بیمارستانا هم افتضاحه شنبه ی سونوگرافی درجه یک تو شهرمون ...

اخه باید سریعا امپول مربوطه رو بزنی که جلوی سقط احتمالی رو بگیره

اگه واقعا نمیخوای بری

تا شنبه نباید جز برای دستشویی رفتن از جات بلند شی

به هیچ وجه

حتی شده دراز کش غذا بخور

تکون نخور اصلا

اخه باید سریعا امپول مربوطه رو بزنی که جلوی سقط احتمالی رو بگیره اگه واقعا نمیخوای بری تا شن ...

باشه عزیزم حتما ... الانم فقط خابیدم

خیلی نگرانت شدم عزیزم

برات ۱۰۰۰ تا صلوات نذر خانوم فاطمه ی زهرا میکنم ، انشاالله که اگر خیروصلاحت هست بچه برات بمونه

اگر همه چیز بخیر گذشت منو تو تاپیکت صدا کن در جریان بزار نذرمو ادا کنم

اره خداروشکر بازم من بارداری اولم که پوچ شد داغون بودم افسردگی گرفتم الان باز پسرم هست همش نگاهش میک ...

ایشالا تنش سالم باشه میشی نگران نباش هر چی خدا بخواد من خواهرم ۳ تا سقط کرد الانم ۳ تا بچه داره خدا رو شکر

خوبه پس خوزستانین 

دکتر پردیس بخشایی توی نت بزن میاد بالا کچساران هستن عالیه من دوستم رفت پیشش باردار شد ۳ ساله ازدواج کرده بود بهش گفتن یائسه شدی باردار نمیشی برو دیگه تا اینکه خدا این دکترو بهش نشون داد الان بارداره ما اصلا باور نمیکنیم 

خیلی نگرانت شدم عزیزم برات ۱۰۰۰ تا صلوات نذر خانوم فاطمه ی زهرا میکنم ، انشاالله که اگر خیروصلاح ...

مرسی عزیزم انشاالله هیچ وقت غم نبینی خودمم چله سوره یاسین نذر کردم شنبه همه چی معلوم میشه