2777
2789
من میخوام بدم سرکار فعلا بچهامم کوچیکن

انشالله ک موفق بشی بزار یکم بزرگ شن متوقع نباش از اون مرد رهاش کن فک کن وجود نداره فقط ادامه بده تا موفق بشی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقبقا انداختمش دور همش خوکه بابامم 

ن خونه خودت باش ازش پله بساز

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خیلیا بهم میگن ولی بااین پولی که میده نه میشه پس انداز کرد نه طلا خرید

سخته واقعا خیلی سخته 

خدایا دمت گرم واقعا

منکه نمیتونم بهش خیانت کنم همه مردا مثله همن بین بدو بدتر

نه منظورم این نبود خدای نکرده شما ...

منظورم اینه اینو بگی سردتر میشه 

ولی خداییش من از این بعد خوشحالم چون من خودم خیلی مودی هستم 

اگر اون گرم بود اذیت می شدم 

یا خیلی دنبال رابطه بود من نمی تونستم اصلا پاسخگو باشم 

سردی یه نکات مثبت داره

من خیلی خلوت خودم دوست دارم شایدم بعد از ۱۲سال بهش. خو گرفتم 

اوایل غصه می‌خوردم بابا یه شب تعطیل بشینیم با هم یه فیلم ببینم هر شب ساعت ده و نیم میخابه حتی تعطیلات دیگه بخاد غوغا کنه یازده خوابه

ولی الان عادت کردم بهش 

شاید شما هم عادت کنی بعد از یه مدت 

من یادم میخاستم برم مهمونی قبل کرونا مخصوصا که مهمونی ها بیشتر بود پاره بودم آنقدر غر میزد 

الان که میگی می بینم عادت کردم یه دعواهایی میکردیم سر اینکه بی اهمیته

یه بار واقعا رفتم لب پنجره خودم بندازم پایین 

نه منظورم این نبود خدای نکرده شما ... منظورم اینه اینو بگی سردتر میشه  ولی خداییش من از این ب ...

دقیقا منم عادت کردم به اخلاقاش ولی خودم دارم میسوزم من شاید مجرد بودم خیلیا بودن که منتمو بکشن بهم محبت کنن 

واقعا درحق ما زنا ظلم شده نمیدونم خداچرازنو افریده که فقط مردایه احمق بهشون زوربگن هیچ زنیو ندیدم خو ...

اره دقیقا

اصلا چرازن باید منته مردو بکشه برایه اینکه یه محبت خشک و خالی بکنه مرد باید انقدریی زنشو ارضاروحی کنه که غصه این چیزاتودلش نباشه به اندازه کافی تواین مملکت تواسترسیم 

شوهره من میاد یه کاسه تخنه جلوش بافیلم مشغوله تا بتمرگه بیشتر وقتاام خونست شاید اگر سرکارمیرفت اینجوریی نمیشد 

دقیقا منم عادت کردم به اخلاقاش ولی خودم دارم میسوزم من شاید مجرد بودم خیلیا بودن که منتمو بکشن بهم م ...

آخ منم همین بودم 

بعدش من خیلی به ام بی تی ای اعتقاد دارم 

تست روانشناسی 

وقتی تست دادیم هر دو در تضاد بودیم 

یکی بهم گفت هابی مشترک پیدا کن باهاش سرگرمی که مشترک باشه به خدا اونم پیدا نکردم سرگرمی اون فوتبال و ورزش کردن 

یعنی تایم میزاره برای اینکه بره ورزش بره فوتبال هر روز می‌ره می دوئه

حالا من عاشق غذا و گردش هستم 

این اصلا غذا دوست نداره همش دنبال غذای سالم 

یه شب پیتزا بخوره یه هفته غذا نمی خوره یک‌گرم چاق نشه گردش هم وقت ندارم واقعا 

هعیی خانم تاپیک شما بود من درد دلم باز شد 

خلاصه که میگم الان که مرور میکنم میبینم منم عادت کردم 

ولی دنبال این تست باش ببین چه جور تفاوتهایی دارین چه سازگاری دارین 

و حتما دنبال علایق مشترکتون باش تا یه هدف مشترک پیدا کنی 

آخ منم همین بودم  بعدش من خیلی به ام بی تی ای اعتقاد دارم  تست روانشناسی  وقتی تست ...

ماهم علایق مشترک نداریم دقیقا اینم روزیی یه وعده غذامیخوره من اهل سیگارو قلیون اون هیچی کسی که سیگارو قلیون میکشه رو کافرمیدونه من اهل دورهنی اون گوسه نشین هیچ وجه مشترکی نداریم

ماهم علایق مشترک نداریم دقیقا اینم روزیی یه وعده غذامیخوره من اهل سیگارو قلیون اون هیچی کسی که سیگار ...

وای چه قدر منی 

من قلیون می کشیدم از اول از خونه بابام 

خدا رو شکر به اینا کار نداره 

با سیگار مخالف بود ولی چون یه زمانی به خاطر کرونا و عزیزی که تو دوران کرونا از دست دادم شل کرد 

چون روحی خیلی بد بودم 

ولی اینم دشمن سیگار قلیون بچه مثبت 

من نه برعکس خلاف 

خیلی ام خاله زنکه کلا حاظرم سربه تنش نباشه بلاخره یک روز تقاصه کاراشو پس میده شوهره من سره لباس پوشیدن بامن بحث میکنه میگم خوب بپوش میگه نه مگه فلانی کیه که من برم خونش لباس خوب بپوشم

عقده یه لباس خوب به دلم مونده تن مردا لباس میبینم نگاشون میکنم میگم خوشبحاله زناشون چقدر مرتب و خوشتیپن 

من خودم خیلی به خودم میرسم همیشه شیک پوشم ولی اون میره هرچی لباس ارزونه بی کیفیته میخره 

هیچیش به من نمیخورد واقعا خودمو تباه کردم