2777
2789
عنوان

تا حالا شده؟

58 بازدید | 10 پست

تا حالا شده دلتون دیگه کلا چیزی نخواد؟ یعنی قبلا یه سری چیزا خوشحال تون میکرد ولی الان هیچ حسی به اون کار ها و ادم ها نداری؛درواقع حوصله هیچ کسی رو نداری ولی همزمان از تنهایی هم رنج میبری،از جمع فاصله میگیری و سعی ت اینه حتی شده ۵ دقیقه دور از جمع تو یه اتاق تنها بشینی،از صدای بلند بدت بیاد،حرفای ادم ها همه شون واست بی معنی باشه،چیزی برای گفتن نداشته باشی،از کسی که همیشه فکر میکردی بهت نزدیکه کمتر از بقیه ناراحتت میکنه،بی توقع ترین بشی.... تاحالا براتون چنین چیزی شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بازم تو منی....

تو یکی از تاپیک هات خوندم شوهرت زیاد صحبت نمیکنه،منم خیلی از این مسئله مشابه با شما که باهاش مواجه ام دارم رنج میبرم،ولی به حدی رسیده دیگه دوس ندارم صورتش و ببینم حس م دیگه از بین رفت،مگه یک زن به جز توجه از همسرش چی میخواد،توجه ای که رایگانه

من وکثرا اینطوربم ک مهمترین بحثم جلوم باز باشه اصلا توان لب وا کردن ندارم.چون فک میکنم اهمیتی نداره ...

دقیقا،من حتی حرفایی که برای گفتن تو ذهنم میاد و بهش فکر میکنم رو، حتی تو ذهنم کامل نمیگم چه برسه بخوام به لب بیارم

تو یکی از تاپیک هات خوندم شوهرت زیاد صحبت نمیکنه،منم خیلی از این مسئله مشابه با شما که باهاش مواجه ا ...

بله...یکی از مهمترین دلیلای این حس و حال همسرمه.۱۱ساله من با این اتفاقات درگیرم،و دارم کم‌کم‌میشم مثل اون.ساکت و بی تفاوت🤍

دقیقا،من حتی حرفایی که برای گفتن تو ذهنم میاد و بهش فکر میکنم رو، حتی تو ذهنم کامل نمیگم چه برسه بخو ...

میدونید ما خیلی شبیهیم.

ولی شما میتونید بنویسید،من حتی نمیدونم چطوری ب جمله تبدیلش کنم...انگار من حالم بدتره🥴

بله...یکی از مهمترین دلیلای این حس و حال همسرمه.۱۱ساله من با این اتفاقات درگیرم،و دارم کم‌کم‌میشم مث ...

درد بیشتر اونجاست که از خانواده خودت هم دوری،همین باعث میشه سطح توقع از همسر بره بالا،ولی دیگه رها کردم... دیگه توجه زوری بی مزست

میدونید ما خیلی شبیهیم. ولی شما میتونید بنویسید،من حتی نمیدونم چطوری ب جمله تبدیلش کنم...انگار من ح ...

خیلی کلنجار رفتم تا نوشتم،خیلی.... انقد روم فشار بود که تنها راه و همین دیدم...