2777
2789
عنوان

بنظرتون من طلسم شدم ؟

386 بازدید | 46 پست

۵ ساله سرم درد میکنه ۲ ساله مداوم شده هر لحظه هر روز سرم درد میکنه خیلیم دکتر رفتم بالای ۱۲ تا بوتاکسم کردم اثر نکرد یهو کنترلمو از دست میدم انگار وحشی میشم  مثلا جلوچشم سیاه میشه و یکیو میزنم و اون لحظه اصن دست خودم نیس نمیدونم چجوری بگم 

از تو خونه صدا میاد مثلا خوابیدیم میبینیم انگار ت اشپزخونه دارن لیوان میشکنن ولی بلند میشیم میبینیم چیزی نیس (همه اعضای خانواده میشنون پس توهم نیس)

رنگم پریدس گاهی تب دارم و حالت تهوع 

دوبار خودکشی کردم 

غریزه ی جنسیم بشدت بالارفته 

همه این ها از زمانی شد که تو استان مقام ۲ ریاضی شدم تا دوسال پیش بهتر بود ۲ ساله بدتر شده یادمه ۳ماه برای کنکور روزی ۱۴ ساعت درس خوندم و متاسفانه مامان بابام به کل فامیل گفتن که چقد میخونم و بدتر شد میخواسم دکترشم نزاشتن ک؛) الان تو حسرت خوندن یه جمله ام :)

ینی طلسم شدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روانشناس برو بیشتر مشکل روحی دارید تا طلسم فدات شم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

بعداینهمه سال تازه به این پی بردی 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد