2777
2789
عنوان

برداشتن ابرو برای دختر ۱۹ ساله بده عیب داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 84 پست
حالا الان دوست داره ابروهاتون رو چه عیبی داره بابا.کیف کنید باهم بگید بخندید خوش باشید. به مرور حساس ...

🥺😍خداکنه ولی خب اخلاقشو تو تاپیک قبل گفتم همه گفتن میخوره ب شکاکیت و اینا 

اصلا دوست نداره من بیرون برم هیچ وقت

اره بخدا من مادر پدرم از هفت دولت منو آزاد گذاشتن ولی اهل سو استفاده نیستم ولی نامزدم کشته منو طبق ت ...

بهش عزیزم بگو اون به چشم گفتن شما عادت کردن بهش بگو که نمیتونی اینطوری باشی دوست داری برای خودت و خودش زندگی کنی یکم تغییر بده ذهن شو وگرنه بدتر می‌کنه .... در آینده 

🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو با این نوع طرز فکرت ابمون تو ی جوب نمیره چرا فکر میکنه میتونه روت تسلط داشته باشه

بخدا نمیدونم از بعد نشون روم اینقد حساس شد وگرنه قبل نشون رو مانتو جلو باز و عکس و ی چندتا چیز گیر بود ولی بعد از نشون رو بیرون رفتن رو چادر اینستا همه چی الانم ک گذاشته اینستا نصب کنم باید چک کنم البته با گوشی خودش چون راهمون فوق العاده دور هست از هم

احتمال داره بخاطر سنش باشه و دوری راه ۲۰ سالشه؟

اخع از الان سر این کوتاه بیاد فردا به همه چیش میخواد گیر بده

اتفاقا ادم نباید ابهت و یک کلام بودنش رو برای امور جزئی خرج کنه. الان سر هر چیز بی موردی بخواد بایسته و لجبازی کنه دیگه عادی میشه و مسائل بااهمیت هم دیگه نمیتونه از قدرتش استفاده کنه. حالا دوتا مو هست دیگه امروز برداره یا فردا. مسائل مهمتری هم توی زندگی هست.

سلام😊 
من فامیلا تو روستا زندگی میکنن و قدیمی فکر میکنن. میگن همچی بعد ازدواج. حالا16سالمه ن اصلاح صورت ن ا ...

واییی مثل نامزد من فکر میکنن حالا اصلاح و اجازه میده ولی با این دو تا توی بیرون مخالفه

🥺😍خداکنه ولی خب اخلاقشو تو تاپیک قبل گفتم همه گفتن میخوره ب شکاکیت و اینا  اصلا دوست نداره م ...

پس اجازه بدید اون تاپیکهارم بخونم تخصصی جواب بدم😁😁

سلام😊 

هر کسی گفت فلان چیز زشته بگو دلیل برام بیار اگر منطقی بود میتونی عمل کنی به حرفش. عقل خودت چی بهت میگه ؟ دلت میخواد باید و نبایدت رو بدی دست فرهنگ و جامعه، اونم فرهنگ قاجاری ایرانی؟  یه دختر چرا باید از اینکه میخواد خوشگل باشه یا از خوشگل بودن حس بد داشته باشه. این عقاید مریض رو دور کن از خودت 🙂 اگر واقعا دوست داری ابرو بردار البته ابروی یکم کلفت به بعضیا واقعا میاد خوددانی.. ولی اضافش رو زدن و مرتب کردن که حتما باید انجام داد. و خب همه انجام میدن تقریبا

عزیزم بعداااا خیلی اسیب میبینی اذیت میشی ها از من گفتن بود 

بخدا من فکر میکردم بخاطر دوری راه باشه آخه ۲۰ سالشه بعد ما دو س سال دیگه عقد کنیم خودم دانشجوام اگر ب دانشگام گیر نده چون دخترونه خودم نوشتم 

هر کسی گفت فلان چیز زشته بگو دلیل برام بیار اگر منطقی بود میتونی عمل کنی به حرفش. عقل خودت چی بهت می ...

عزیزممم حرفتون بخدا عالییی بود خیلی کیف کردم بخدا خودم انقد خوب ب همچی فکر میکنم چیزی و بد نمیدونم اگرم باشه انجام نمیدم ولی نامزدم هنوز عقد نیسیم کشته‌ منو میگه ن نمیزارم ابرو بر داری بخدا از ترس اون نمیکنم همچین کاری میگه مگه دختر قلل ازدواج بر میداره گفتم بعد ازدواج چی 

گفت اون فرق داره و اینا گفتم همه الان دیگه بر می‌دارن گفتم من فقط با تو کار دارم