2777
2789
عنوان

برداشتن ابرو برای دختر ۱۹ ساله بده عیب داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 84 پست
قطعا عزیزم یکم از سیاست های زنونه بخون. و باهاش حرف بزن قانع اش کن 

اره عزیزم حتما باید انجام بدم ولی فایده نداره رو هیچکس از خانوادش اینجوری نیست ب حرف خودش مرد فقط باید ب زنش گیر بده☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم حرفتون بخدا عالییی بود خیلی کیف کردم بخدا خودم انقد خوب ب همچی فکر میکنم چیزی و بد نمیدونم ا ...

واوو بنظرم یکم زیادی جوونید برای نامزدی و ازدواج منکه اگر بودم دوست نداشتم با همچین پسری ازدواج کنم. البته من که نمیدونم شرایط شمارو نظر نباید بدم. کدوم شهرید؟

نه من 17 سالگی برداشتم چرا زشت باشه عزیزم 18 سالگیمم بود فک کنم مو رنگ کردم     ولی الان ...

😂😂😂☹️☹️همین و بگو والا نامزدم داره میره بیست و بک هنوز عقد  نیسیم منم دارم میرم تو بیست دانشجو سال دومم بازم ب همه چیم گیره حتی حجابم با اینکه دانشگام کلا دخترونس والا نمیدونم چی بگم خودش ابرو بر میداره بیرون میره هرکار کنه عیب نی من بیرونم حق ندارم برم در این حده حالا کمتر گفتم تو تاپیک های قبلم اخلاقشو گفتم دو تا تاپیک بیشتر نی ولی خداروشکر گذاشت موهامو رنگ کنم اونم همون اول هشدار داد اگه از زیر شال و چادرت بزنه بیرون ببچارت میکنم ☹️😂

یا خدا بنظرم بهم بزن نامزدی رو اونیکه واسه ابروتم تصمیم بگیره دو روز دیگه واسه نفس کشیدنت هم تصمیم م ...

جدی یعتی راست راستکی واقعی میشه ؟بخدا خیلی از الان گیره روم چون باهام دوست بود ولی از بعد نشون بشدت گیر شد فقط رو من اینجوریه رو خانوادش اصلا 

اهمیت نده حرف مردم کف زیرپاست

دقیقا بازم میگم طرف اینجوری گفته بهم من میرم بر میدارم فقط تاپیک زدم ببینم واقعا زشته همچین چیزی بخدا بابای من ب من میگه روسری تو درآر بیا وسط مهمونا برقص بابام فوق العاده روشن فکر ولی هوامو داره نامزدم فوق العاده حساس اسم اینجور چیزا رو جلوش بیارم باید میکادومو پخش کنن

دقیقا بازم میگم طرف اینجوری گفته بهم من میرم بر میدارم فقط تاپیک زدم ببینم واقعا زشته همچین چیزی بخد ...

اهمیت اصلا هیچی زشت نیست هرکاری دوست داری بکن عزیزم مگ چقد زنده ای و مگ دوباره قراره جون بشی و به عقب برگردی پس زشت ندون انجام بده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚