ی بنده خدایی بهم گفت دختر تا قبل ازدواج زشته ابرو بر داره والا نمیدونم بهش گفتم همه بر میدارن گفت من همه چیکار دارم فقط منظورم تویی واقعا دختری ک داره میره تو بیست و دانشجو باشه زشته ابرو برداره؟
عزیزممم حرفتون بخدا عالییی بود خیلی کیف کردم بخدا خودم انقد خوب ب همچی فکر میکنم چیزی و بد نمیدونم ا ...
واوو بنظرم یکم زیادی جوونید برای نامزدی و ازدواج منکه اگر بودم دوست نداشتم با همچین پسری ازدواج کنم. البته من که نمیدونم شرایط شمارو نظر نباید بدم. کدوم شهرید؟
نه من 17 سالگی برداشتم چرا زشت باشه عزیزم 18 سالگیمم بود فک کنم مو رنگ کردم ولی الان ...
😂😂😂☹️☹️همین و بگو والا نامزدم داره میره بیست و بک هنوز عقد نیسیم منم دارم میرم تو بیست دانشجو سال دومم بازم ب همه چیم گیره حتی حجابم با اینکه دانشگام کلا دخترونس والا نمیدونم چی بگم خودش ابرو بر میداره بیرون میره هرکار کنه عیب نی من بیرونم حق ندارم برم در این حده حالا کمتر گفتم تو تاپیک های قبلم اخلاقشو گفتم دو تا تاپیک بیشتر نی ولی خداروشکر گذاشت موهامو رنگ کنم اونم همون اول هشدار داد اگه از زیر شال و چادرت بزنه بیرون ببچارت میکنم ☹️😂
دقیقا بازم میگم طرف اینجوری گفته بهم من میرم بر میدارم فقط تاپیک زدم ببینم واقعا زشته همچین چیزی بخدا بابای من ب من میگه روسری تو درآر بیا وسط مهمونا برقص بابام فوق العاده روشن فکر ولی هوامو داره نامزدم فوق العاده حساس اسم اینجور چیزا رو جلوش بیارم باید میکادومو پخش کنن