2777
2789
عنوان

برداشتن ابرو برای دختر ۱۹ ساله بده عیب داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدمه بخدا انقد گیره حتی نمیزاره ابرو وردارم میگه بعد از عقد

خو حالا برندارید چه عیبی داره؟ اتفاقا یهو برای عقد و عروسی تغییر میکنه قیافه تون بیشتر مزه میده😍😍

سلام😊 
نامزدمه بخدا انقد گیره حتی نمیزاره ابرو وردارم میگه بعد از عقد

یا خدا بنظرم بهم بزن نامزدی رو اونیکه واسه ابروتم تصمیم بگیره دو روز دیگه واسه نفس کشیدنت هم تصمیم میگیره

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
اوه بخدا انقد گیره فکر کنم تاپیک های قبلممو خوندید این چیزی نیس در برابرش خانوادش اینجوری نیستنا رو ...

انقدر از غیرتی بازی و گیر دادن بدم میاد که نگو اصلا نمیتونم تحمل کنم 

واسه خودت ارزش بزار باااید بهت احترام بزاره 

😅من کلاس سوم شب قبل جشن تکلیف ام اومدم شاخ بازی در بیارم زدم ابروم رو قیچی کردم 😂😂😂البته معلوم نبود کسی نفهمید بعدش که به ۱۲ سال رسیدم خودم بر می‌داشتم نه اینکه در باشه فقط دوست داشتم تمیز باشه همین ولی خواهرم که از من بزرگتر بود مامانم نمیزاشت خلاصه حرفم اینکه اگه چیزی از بچگی انجام بدی عادت میکنن جرات ندارن چیزی بگن اگه الان به فکر نظافت خودتت نباشی دو سال دیگه بدتر از اینا میشه 

🎀

😅من کلاس سوم شب قبل جشن تکلیف ام اومدم شاخ بازی در بیارم زدم ابروم رو قیچی کردم 😂😂😂البته معلوم ن ...

اره بخدا من مادر پدرم از هفت دولت منو آزاد گذاشتن ولی اهل سو استفاده نیستم ولی نامزدم کشته منو طبق تاپیک های قبلی ام گفتم چقد حساسه

اره بخدا من مادر پدرم از هفت دولت منو آزاد گذاشتن ولی اهل سو استفاده نیستم ولی نامزدم کشته منو طبق ت ...

بگو با این نوع طرز فکرت ابمون تو ی جوب نمیره چرا فکر میکنه میتونه روت تسلط داشته باشه

😍😍😍اون ک اره یهویی ولی خب نباید دیگه انقد گیر باشه 

حالا الان دوست داره ابروهاتون رو چه عیبی داره بابا.کیف کنید باهم بگید بخندید خوش باشید. به مرور حساسیتم کم میشه

سلام😊