2777
2789
عنوان

برداشتن ابرو برای دختر ۱۹ ساله بده عیب داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 84 پست

ن عزیزم مرتب کن دخترونه پهن و خوشگل بعدم ب نظر من اصلا عیب نیس فقط چون بعد ازدواج خیلی تغییر نمیکنن اونای ک بر می‌دارند واس همین ب نظر من خوب نیس وگرنه خیلی خوب مرتب وخوشگل میشه ادم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نباید ابرو مثل موکت وپتو در هم برهم باشه یه مقدار دخترونه تمیز کنید ابروهاتون اشکال نداره اگه اینجوری باشه یعنی با کلی سیبیل هم برید تو خیابون تمیز ومرتب بودن در حد نرمال خوبه

نه من 17 سالگی برداشتم چرا زشت باشه عزیزم

18 سالگیمم بود فک کنم مو رنگ کردم   ولی الان اصلا ابرو برنمیدارم زیر ابروهام طبیعی رشد میکنه قشنگتره خصوصا وقتی لیفت میکنم

اینو گفتی یاد یه پسره افتادم که استاد بود تو دانشگاه مون با اینکه ظاهرش خیلی امروزی بود و  اگه ولش میکردی تو دانشگاهم شلوار جین زانو پاره میپوشید  

ولی به من میگفت 19 سالته مو رنگ کردی؟؟ براش عجیب بود

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

از نظر منی که از ۱۱سالگی ابروهامو تمیز میکردم و از ۱۶ برداشتم نه عیبی نداره 😅

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
من روستا هستم رفیقم ۲۰ سالشه ی سال قبل ابرو اش برداشت کل صورتش اصلاح کرد دخترای ۱۲ ساله همشون صورتشو ...

اره بخدا من نمیدونم چرا اینجوری هست تازه ميگه رو این حساسم نباید بگی اسمشو

چطور با همچین طرز فکری کنار اومدی ؟  بگو صاحاب من نیستی ک

اوه بخدا انقد گیره فکر کنم تاپیک های قبلممو خوندید این چیزی نیس در برابرش خانوادش اینجوری نیستنا رو من اینجوره