2777
2789
عنوان

شغل چطوری پیدا کردید ؟

274 بازدید | 12 پست

بچه ها من دارم امتحان های ترم آخرم رو میدم ان شاالله اگر پاس بشم و فارغ و التحصیل میخوام برم سرکار ولی آگهی هارو که میبینم یا محل کارشون خیلی خیلی دور از خونمونه یا حقوق هاشون خیلی کمن یا نیاز به سابقه دارن دوست دارم برم تو کتابخونه یا فرهنگسرا کار کنم عشق اینم یه جای دنج و آروم پیدا کنم واسه کار کردن شما چطوری شاغل شدید ؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به رشته ام کار نمیکنم ولی خب پدرم یه شغلی داره که اونجا مشغولم

چه خوب خوشبحالت منم برام مهم نیست که با توجه به رشتم‌کار کنم فقط دوست دارم برم سرکار ان شاالله واسه منم جور بشه

چه خوب خوشبحالت منم برام مهم نیست که با توجه به رشتم‌کار کنم فقط دوست دارم برم سرکار ان شاالله واسه ...

انشاالله پیدا میشه🌺

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
تو دیوار شرایطت رو بزن بعد شغلایی که نزدیک به خونه تون هست رو میاره بعد اینکه تو که با توجه به رشته ...

جدا میاره ؟چه خوب 

نمیدونم والا 

اصلا پیدا نمیکنم 

جدا میاره ؟چه خوب  نمیدونم والا  اصلا پیدا نمیکنم

اره میاره، اول محلی که میخوای رو انتخاب کن و بعد تو قسمت جستجو بزن استخدام اینجا چند تا نوعشو میاره مثلا استخدام تو فروشگاه تولیدی مغاره رستوران و... هر کدومو خواستی انتخاب کن و شرایطشو بخون.