2777
2789

شب وقتی اومد خونه ی شاخه گل و کیک گرفته بود تبریک گفت، گفت حالا باهم دوست بشیم.؟؟😂با خودم عهد بسته بودم شب اومد محلش نزارم ولی میبیند که...😂 اصلا انتظار نداشتم برا سالگرد عروسیمون تدارک ببینه اخه ما سالکرد عقدمونو جشن گرفته بودیم امسال، بعد من شلخته از خرصم موهامم شونه نکرده بودم صبح که گریه کرده بودم رد اشکام رو صورتم بود هنوز😂🤦🏻‍♀️

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم 

همیشه به خوشی باشید ❤

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
فقط رد اشکات😐 موهاتم. مثل غول 🤣🤣🤣 قیافت دیدنی بود پس

اره🤣🤣از خرصم خودمو مرتب نکرده یودم، اخه هرشب قشنگ خوشگل موشگل مرتب منتظرش میمونم امروز عمدا به سر و وضعم نرسیده بودمم بفهمه چقدر تو قهرم جدی ام😐😂

اره🤣🤣از خرصم خودمو مرتب نکرده یودم، اخه هرشب قشنگ خوشگل موشگل مرتب منتظرش میمونم امروز عمدا به سر ...

چجوری تونستی موهاتو شونه نزنی 🤣

مردم از خنده 

احتمالا نصف لباست هم تو شلوارت بوده 🤣🤣

چجوری تونستی موهاتو شونه نزنی 🤣 مردم از خنده  احتمالا نصف لباست هم تو شلوارت بوده 🤣🤣

اره حالا رو شونه بلوزمم بچه بالا اورده بود شیرشو 🤣از خرصم اونم عوض نکرده بودم🤣

نوش جون هر دوتون . قدر محبتش رو بدون . زیاد قهر کنی دیگه اهمیت نمیده . همیشه شاد و عاشق باشید   ...

اتفاقا بعد یه بچه اولین باری بود که تصمیم گرفته بودم قهر کنم😐😂ک اونم ب سرانجام نرسید خپاروشکر چون طاقتشو ندارم، مخالف قهرکزدنم هستم