2777
2789

تا کی این عادت رو داشت، میترسم نتونم در اینده از سرش بندازم، هیچطور دیگه نمیخوابه

قبلنا رو پا میخوابید الان فقططط تو بانیجه تابیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم یکسال و نیم 

پسرم هم الان ۴ماهه هست ننین داره 

بزرگ بشن خوابشون عمیق میشه بهتر میشه گرفت تا کوچیکن یا دل درد هستن یا دندون درد و ...ننین یا گهواره براشون مسکن هست 

شبها ساعت یک که خوابش عمیقه بذارش رو زمین تو سطح شیبدار 

اگر کوچیکه و ترجیحا به پهلو 

اگر بی قراری کرد دوباره بذار ننین

همیشه مرحله اخر گرفتن از گهواره تو روزه اول شبها تو ننین میخوابونی خوابش عمیق شد بذار رو زمین 

اونم وقتی بچه دیگه دل درد و نفخش از بین رفته 

اگر ریفلاکس داره کنترل شده وگرنه هی بیدار میشه اذیت میکنه

پسرم تا وقتی که شش ماهش شد تو منو خوابید وای بسختی و مکافات ترکش دادم برگردم عقب عمرا عادتش بدم به چیزی هرجا میرفتم عذاب بود خپابیدنش 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دخترم یکسال و نیم  پسرم هم الان ۴ماهه هست ننین داره  بزرگ بشن خوابشون عمیق میشه بهتر میش ...

شبا که عمیق میشه میزارم زمین، ولی خونه کسی که میرم بیچارم اصلا نمیخوابه، واس همین نگرانم میگم نکنه من اشتباه کردم جالا چجور از سرش بندازم،

ولی چیکار کنم بچم فقط تو همین ارومه،

پس بنظرت بزرگتر بشه خودش ول میکنه و از سرش میوفته؟

پسرم تا وقتی که شش ماهش شد تو منو خوابید وای بسختی و مکافات ترکش دادم برگردم عقب عمرا عادتش بدم به چ ...

😞😞😭وای نگو، من الان چیکار کنم، منم تقریبا ۶ماهشه، بزارم تو همین بخوابه یا ترکش بدم، ولی میدونم بشدت گریه و بی تابی میکنه

خودش ول نمیکنه بالای یکسال و سه ماه که شد ازش بگیر 

نگران نباش همه دارن قدیمها همه نوزادها داشتن 

تو ننین که هست آهنگ بذار تا با صدای اهنگ بخوابه هم صدای لالایی خودت سردرد نشی هم به خوابیدن تو صدا عادت کنه خونه کسی هم باشی صدای اهنگ هیایو اطراف رو کم میکنه.گهواره یا ننو با خودت ببر

😞😞😭وای نگو، من الان چیکار کنم، منم تقریبا ۶ماهشه، بزارم تو همین بخوابه یا ترکش بدم، ولی میدونم بش ...

من تقریبا شش ماهگی ترکش دادم یک هفته خوابیدش مکافات بود برام عذاااب یعنی گریه جیغ بعدش درست شد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم