2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری و دل درد

512 بازدید | 23 پست

سلام من احتمالا هفته ۶ یا ۷ بارداری هستم امروز قرار بود شنبه برم دکتر ولی از بعدازظهر دلم درد میکنه نگرانم کسی تجربه ای داره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه نگرانم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اخه نمیدونم دقیقا کجای دلت دردمیکنه  اما اگر زیاده حتما برو دکتر

زیر دلم درد میکنه دکتر خودم شنبه میاد ميترسم برم بیمارستان اینقدر اذیتم کنن آخرم نمیفهمن

اگه لکه بینی یا خونریزی نداری نگران نباش

ن فعلا لک ندارم ولی زیر دلم پهلوم درد میکنه

ن فعلا لک ندارم ولی زیر دلم پهلوم درد میکنه

شاید سرما خوردی یا سردیت شده

کمرتو با یه شال گرم بپوشون

انشالله چیزی نیست عزیزم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
شاید سرما خوردی یا سردیت شده کمرتو با یه شال گرم بپوشون انشالله چیزی نیست عزیزم

مرسی عزیزم دعا کن چیزی نباشه من نمیدونستم باردارم دو هفته پیش لیزرم رفتم واقعا نگرانم چقدر بارداری سخته

مرسی عزیزم دعا کن چیزی نباشه من نمیدونستم باردارم دو هفته پیش لیزرم رفتم واقعا نگرانم چقدر بارداری س ...

اولش که نمیدونی مشکلی به وجود نمیاد

منم نمیدونستم باردارم هموروئیدمو لیزر کردم بی حسی نخاعی هم بهم تزریق کردن

به دلت بد راه نده خدا خودش مواظب تو دلی هامون هست

بارداری من کاملا ناخواسته بوده ولی خدا میخواست

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
اولش که نمیدونی مشکلی به وجود نمیاد منم نمیدونستم باردارم هموروئیدمو لیزر کردم بی حسی نخاعی هم بهم ...

من لیزر موهای زائد میرفتم راستش ی بار جلوگيري نداشتیم ولی فکر نمیکردم چیزی بشه چون من و شوهرم هر دوضعیف بودیم و پسرم بعد از دوسال حامله شدم گفتم چیزی نمیشه بی فکری کردم الانم خوشحالم ولی ميترسم طوری بشه دل دردم که دارم 

من لیزر موهای زائد میرفتم راستش ی بار جلوگيري نداشتیم ولی فکر نمیکردم چیزی بشه چون من و شوهرم هر دوض ...

چقد تو منی😂🤭

منم پسرمو بعد دوسال حامله شدم

من تنبلی تخمدان داشتم

حالا این ماه ۲-۳ روز قبل موعدم یه رابطه بدون جلوگیری داشتیم و بنظرم همون موقع باردارشدم چون سن بارداریمم زیر۴هفته ست

فکرشم نمیکردم حامله بشم

چقد تو منی😂🤭 منم پسرمو بعد دوسال حامله شدم من تنبلی تخمدان داشتم حالا این ماه ۲-۳ روز قبل موعدم ...

وای عزیزم دقیقا مثل همیم شما دکتر رفتی؟

وای عزیزم دقیقا مثل همیم شما دکتر رفتی؟

بله سونو هم رفتم هیچی دیده نشد فعلا چون هفته ام پایین

بله سونو هم رفتم هیچی دیده نشد فعلا چون هفته ام پایین

من هنوز دکتر نرفتم فقط آزمایش دادم میخام شنبه برم دکتر حالا این دل درد ولم نمیکنه میره و میاد ولی به فاصله کم همینطور خابیدم

من هنوز دکتر نرفتم فقط آزمایش دادم میخام شنبه برم دکتر حالا این دل درد ولم نمیکنه میره و میاد ولی به ...

من یه گروه مامایی تو تل گرام دارم میخوای ادت کنم سوالتو بپرس برات خوبه تو دوران بارداری