2777
2789
عنوان

مشکل پشت مشکل😣

163 بازدید | 11 پست

از یه طرف عروسی دعوتیم و فامیل نزدیکه و قیمتای لباس مجلسیا هم که خدا تومن باید سه تا باشه🤦🏻‍♀️از یه طرف دو تا وام محله ای هستیم اونم چهار تومن، پشت بندش امشب ماشین خراب شد که اونم خرجش حدودا گفتن صد و پنجاه تومن میشه، از اونطرف یه واحد خونه ساختیم و هزینه هاش و هزینه های عروسی و.... انقدر زیاده تموم نمیشه. 

چیکار کنم حال افتضاحی دارم، شما بودین چطور هزینه هارو مدیریت میکردین؟ یه چی بگین بهتر شم از بس اعصابم خورده دیگه همه فهمیدن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس نخر کرایه کن

نمیشه خرج و مخارج چند تا برادر یجاس همشون میخرن و از چند طرف فامیل میشه حساب کردم هزینه ارایش منو جاری هام فقط حدود دو و نیم در میاد، من حاضرم نرم ارایشگاه ولی اونا براشون مهم نیس چون عروسی همشون شده و این همه هزینه به هیچ جاشون نیس

نمیشه خرج و مخارج چند تا برادر یجاس همشون میخرن و از چند طرف فامیل میشه حساب کردم هزینه ارایش منو جا ...

الان چه ربطی داشت؟

لباسو کی میفهمه خریدی یا کرایه کردی؟ 

انگار خودت بیشتر چشم وهم چشمی داری

لباس نمیخریدم لباسهای قبل رو میپوشیدم آرایشگاه هم نمی‌رم کلا

اینجا عروسیا زیاده 7 تا لباس مجلسی دارم پنج شیش تا هم بلوز مجلسی اما همشونو چن بار پوشیدم و مادرشوهرم میگه بخر و خواهر شوهرم هم همینطور میگن اونیکیا میخرن تو جا نمون

الان چه ربطی داشت؟ لباسو کی میفهمه خریدی یا کرایه کردی؟  انگار خودت بیشتر چشم وهم چشمی داری

ربطی به من نداره، تازگیا از جاریم شنیدم میگه ارایشگاه رفتن واس عروسی بقیه هم مث رفت و امده اونا تو عروسیای ما برن ماهم میریم، همه باهم فامیلن امار همه چیمونو دارن خیرسرم میخام صرفه جویی کنم تو این وضع. لباس نگیرم هزار حرف میشنوم 

اگه شهر کوچیک زندگی میکنی سخت گیر بیاری لباس گرایه خوب ولی شهرای بزرگ فت و فراوونن

قیمتا خیلییی گرونه از دوتومن ارزونتر ندارن وضعشون خیلی خوبه ها ولی با این خرجا...... 

اینجا عروسیا زیاده 7 تا لباس مجلسی دارم پنج شیش تا هم بلوز مجلسی اما همشونو چن بار پوشیدم و مادرشوهر ...

اگر لباس هاتون تمیز و شیک و نو هستند خریدن اسرافه🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌