2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6734 بازدید | 52 پست
و منی ک امروز خواب میدیدم شوهرم خیانت کرده فیلم و عکسامو ک گرفتم پریدم وسط فوششون دادمو کتک فیلمو عک ...

مررد خودتی 😁

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
چن سالشع

34

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده سال با زنع بود حتی قبل من زنع هم متاهل دوتا بچه

این عادت کرده کاریشم نمیشه کرد

عادت کرده با این زن باشه جداهم بشه باز میره سمتش..درس درست و حسابی بهش بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8942413/راه-های-فهمیدن-خیانت-شوهر-خیانت-دیده-های-عزیزخیانت ...

عزیزم خوندمش 

تبلت ب اون بزرگیو کجا میزاره اخه

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
این عادت کرده کاریشم نمیشه کرد عادت کرده با این زن باشه جداهم بشه باز میره سمتش..درس درست و حسابی ب ...

اگ مدرک داشته باشم جدا میشم حتما فعلا ک تبلت نیس هر عصر بیرونه صبحاهم تا دو اداره البته برامنم وقت میزارخ ب خونه زندگی هم میرسه یعنی من طلاقم بگیرم بخاطر موقعیتش تو هوا میزننش ولی من تحمل خیانت ندارم

همه جاش رو نگاه کن،اگ میز داره محل کارش شایداونجا گذاشته توگشو میز بعدا قفل کرده باشه

محل کارشو اصلا نمیتونم برم

این عادت کرده کاریشم نمیشه کرد عادت کرده با این زن باشه جداهم بشه باز میره سمتش..درس درست و حسابی ب ...

اره بهش عادت کرده انقدر دلم میخواد برم زنرو جر بدم زنه تو فامیله

34

میدونی مردا چطور خیانت میکنن؟

من تو اینستا عکسم استوری میزاشتمو پروفم هیی درخواست میدادن روزانه بیست نفر پسر ی چیز واسه اینکه سر صحبتو باز کنن مینوشتن..با چنندتاش معمولی بعضیاشم واسه خنده همزمان و تو چند روز حرف زدم بیشترشم 30به بالا بودن  میگفت مجردم درحالی ک زن داشت  خودم متوجه شدم همش میگفت ابجیمه با اینکه میگفت خونه مستقل دارم..ازش مشخص بود خییلی بلدست..ولی میگفت یه بارم رل نزدم کثاافتی بودا حتی یکیش 60سالش بود از بابام بزرگتر میگفت زن دارم ولی تورو میخام با زنم مشکل دارم😓..واقعا وجدان میدونن چیه؟

خودت سنتی ازدواج کردی یادوست بودی باهاش؟

سنتی ولی دوماه از التماس نشد تا ازدواج کردم باهاش این اواخر باهم پیام میدادیم نمیدونی از ذوق مرد تا عقدم کرد دوست دارم از زبونش نمیوفتاد چقدر دوسم داشت خدا از باد خاطره خای خوب گذشته گریم میگیره بعد عروسی بغلم میکرد میگف آخیش بالاخره تموم شد  ولی درهمون حالم درحال خیانت بود 

سنتی ولی دوماه از التماس نشد تا ازدواج کردم باهاش این اواخر باهم پیام میدادیم نمیدونی از ذوق مرد تا ...

خااک تو سرششش ک چقدر بلدست