2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6734 بازدید | 52 پست

و منی ک امروز خواب میدیدم شوهرم خیانت کرده فیلم و عکسامو ک گرفتم پریدم وسط فوششون دادمو کتک فیلمو عکسارو هم استوری کردم و گفتم فقط طلاق😐😂اگر خدایی نکرده همچینم بشه مطمعنن همینکارو میکنم به فناش میدم بعدم مهریم اجرا و طلاق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سخت.. محل کارش نمیری اصلا؟ حتما تو اتاقش مردای دیگم هستن. آره؟ 

اره هستن ولی میز دارخ تو اداره

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
فرداش تبلت دیگه زیر صندلیش نبوده یعنی چیکار کرده اخه  اینم بگم کارمنده شک دارم تو اداره باشه ی ...

خیلی هواسشو جمع کرده توام هواستو جمع کن ضایع بازی درنیار ک شک کنه بزن به بیخیالی خودتو هیچ رفتاری نشون نده تا در عین بیخیالی بتونی مچشو بگیری مشکوکه و بخاطراینکه یه دفعه لو رفته هواسشو جمع کرده 

شایدجاش روعوض کرده شک کرده ک میفهمی

مثلا کجاهای ماشین بلدی بهم بگی

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
کلا چهار ماه زندگی عالی داشتی بعد حامله شدی

یسال و نیم عقد بودم خیلی شوهرم خوب بود

اول ازدواجت چه خیانتی داشت در حد چت کردن یا حضوری با کسی بوده؟؟

ده سال با زنع بود حتی قبل من زنع هم متاهل دوتا بچه