2777
2789

اره.خیلیم پیگیری کردم از کم خونی شدید بود مال من

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.خیلیم پیگیری کردم از کم خونی شدید بود مال من

من دارم متاسفانه از رگ اضاف قلبه موقع تحرک یا اضطراب اینجور میشم گفتن رگو باید سوزوند ولی من ترجیح دادم دارو مصرف کنم

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
من دارم متاسفانه از رگ اضاف قلبه موقع تحرک یا اضطراب اینجور میشم گفتن رگو باید سوزوند ولی من ترجیح د ...

با دارو رفع میشه عزیزم انشالله

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
واقعا؟؟منم گاهی اینجوری میشم غراز کم خونی چه علتای دیگم میتونه داشته باشه؟؟

والاعلتای دیگشو نمیدونم.مثل سونو گرافی بود برا قلبم انجام دادن گفتن اندازه اش مناسبه و گذفتگی هم تو رگ ها وجود نداره.

دارم، پیگیری به اون صورت هنوز نکردم فعلا قرص میخورم که هیچ تاثیری نداره

تودرمان آریتمی ها بیزوپرولول و مخصوصا داروهای اعصاب و آرامش بخش خیلی تاثیر گذاره

یک تو یک عمر مرا بس است... ️