خانما چه قرصی خوبه برا بارداری سه چهار ماهه اقدامم اما هیچی به هیچی چه قرصایی خوبه منظورم ویتامیناس که شما نتیجه گرفتین دکتر هم رفتم فقط فولیک داده ازمایش اینا هم دادیم میگه خوبه.این قرصایی که میگن هم برا مرد و هم خودم چه خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز من وقتی عسل و سیاهدونه رو میخورم گلاب ب روتون درجا بالا میارم دیگه نخوردم. برا شما مشکلی پیش نم ...
خوب اونو نخور من سر اولی خیلی پودر مغزیجات خوردم .چهار مغز پودر کردم روزی یه قاشق میخوردم .سر دومی کاری نکردم همون اسید فولیک اونم یکی در میون میخوردم
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
من بچه بردارم دیابت نوع یک داره .ان شاالله بچه شما هیچ وقت نگیره و با رعایت خوب بشه.خیلی خوب میکنی برای دومی اقدام کردی منم بچم سه سالشه دومی اقدام کردم.
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
من بچه بردارم دیابت نوع یک داره .ان شاالله بچه شما هیچ وقت نگیره و با رعایت خوب بشه.خیلی خوب میکنی ...
بیچاره بچه ها چه گناهی کردن اخه؟ من از تیر ماه تا یه ماه پیش ده دوازده کیلو لاغر شدم خیلی روحیم خراب بود باز الان خوب شدم تا خودکشی هم فککردم اما دیدم با خودکشی من چیزی درست نمیشه