2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست
بیچاره بچه ها چه گناهی کردن اخه؟ من از تیر ماه تا یه ماه پیش ده دوازده کیلو لاغر شدم خیلی روحیم خراب ...

دیگه خدا بعضی وقتا آدم با چیزایی امتحان می‌کنه که فکرشا آدم نمیکنه.من بچه بردارم آنقدر خوشگل بود چشمای رنگی توپر و قشنگ اصلا باورمون نمیشد همش تو شوک بودیم.الان یکسال ونیم فهمیدیم.الان نه سالشه.هرچی گفتیم یه بچه دیگه بیارید هی عقب انداختن الآنم دلشون میخواد ولی میگن تا وقتی بچشون یاد نگرفته خودش انسولین بزنه اقدام نمیکنن.خیلی سخته ولی خوب خیلی ها با این بیماری زندگی میکنن و آدمای موفقی هستن

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه خدا بعضی وقتا آدم با چیزایی امتحان می‌کنه که فکرشا آدم نمیکنه.من بچه بردارم آنقدر خوشگل بود چشم ...

اره اتفاقا منم با خودم میگم تا انسولین شروع نشده یکی بیارم اما انقد استرس دارم که اون یکی اینجور نشه

دیگه خدا بعضی وقتا آدم با چیزایی امتحان می‌کنه که فکرشا آدم نمیکنه.من بچه بردارم آنقدر خوشگل بود چشم ...

تو واتساپ گروه مادران بهشتی هست اونا عضو هستن؟ یه موقع سوالی چیزی باشه جواب میدن همشون دیابتی ان

اره اتفاقا منم با خودم میگم تا انسولین شروع نشده یکی بیارم اما انقد استرس دارم که اون یکی اینجور نشه

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش .توکل کن به خدا .اصلا میگن احتمالش خیلی کمه دومی اینجور سه.حتما یه بچه دیگه بیار تا سنش کمه اولش شاید خیلی سختت باشه و سخت بگذره ولی بعدش باهم همبازی میشن سرش گرم میشه بعدا هم یه خواهر برادر داره .اگه سنت کمه که دوتا دیگه بیار😁

تو واتساپ گروه مادران بهشتی هست اونا عضو هستن؟ یه موقع سوالی چیزی باشه جواب میدن همشون دیابتی ان

نمی دونم یه گروه که عضو هست نمی‌دونم مال انجمن گابریک یا چیز دیگه

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش .توکل کن به خدا .اصلا میگن احتمالش خیلی کمه دومی اینجور سه.حتما یه بچ ...

33سالمه نه همون یدونه رو بیارم کافیه  اونم بخاطر پسرم خیلی دلم به حالش میسوزه 

شما چند تا بچه دارین؟ دومیه یا اولی؟ 

من دومی باردارم اولی سه سال و دوماهشه .ان شاالله شمام این ماه باردار میشی

همین بگم مولتی ویتامین میدن؟ بعد اون قرص چیه 10؟دستورشم میگی بی زحمت

عزیزم هر مولتی ویتامینی هم نه

مثلا مکمل های بارداری اکثرا میدن

من خودم فموبرا دارم میخورم 

یه قرص دیگم هست وِل مَن برای اقایون و وِل وومَن برای خانمها میدن

مکمل های دیگه هم هستن، کلا هم اینها قیمتشون بالاست

به من دکتر فموبرا داد

اون قرص کوکیوتِن، یا آنزیم کیوتن هست 

روی کیفیت تخمک ها و اسپرم ها اثر خیلی مثبتی داره

البته برای موارد زیاد دیگه ای هم استفاده میشه

ژل رویال هم عالیه

همین بگم مولتی ویتامین میدن؟ بعد اون قرص چیه 10؟دستورشم میگی بی زحمت

از هرکدوم روزی یدونه،

مکمل ها بهتره با وعده غذایی خورده بشه

ژل رویال هم ناشتا نیم ساعت قبل از صبحانه اندازه خودتو همسرت یه نخود میذاری زیر زبونت تا آب بشه